Köveskál

Magyarország

Adatlap

Területe:

Népesség: 465 fő

Leírás: E táj, a település és az ebből fakadó harmonikus környezet nyugalmat, kis oázist jelent a pihenésre vágyók számára rohanó világunkban.

A Fekete-hegyünk vulkáni vonulatain termelt minőségi borok, megőrizték eredetiségüket, a szőlő és borkultúránk történelmi múltra tekint vissza, melyre büszkék vagyunk.

Az itt élő emberek vendégszeretetükkel szívesen fogadják az ide látogatót és kínálják meg ízletes boraikkal. A szobakiadók, panziótulajdonosok egész évben szeretettel várják vendégeiket, üdülési szezonban egy működő étterem is rendelkezésre áll az éhes turistáknak magyaros ételekkel.

Elhelyezkedés: Köveskál község a Balatontól északra a Káli-medence szívében fekszik, mely pontból bármerre is tekintünk körül, mindenütt gyönyörű táj tárul a szemünk elé, kezdve a badacsonyi hegy vonulatával befejezve a Hegyestű geológiai szépségével.

Közlekedés: Köveskál megközelíthető a Balaton partján haladó 71-es útról Zánkán át, vagy Révfülöp felől Kővágóörsön keresztül.

· Nézd meg és szerkeszd a részletes adatlapot!

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo