Villa Mater Redemptoris

Olaszország Róma

Hozzászólások

Persepolis - 2008.11.16. 18:41

Nos, sikerült eljutnunk valóban a Villa Mater Redemptorisba, és nagyon meg voltunk elégedve a hellyel. Ha legközelebb Rómába megyek, ismét ide fogok jönni, mert a nővérek végtelenül kedvesek és segítőkészek voltak. A szállás tökéletesen kielégítő volt, és aki nem szállásra akar elsősorban költeni, és nem az all inclusive ellátás a lényeg, hanem az, hogy tisztaság legyen, annak ez a legjobb hely.

Persepolis - 2008.09.26. 14:21

Köszönöm a tippet, én is megtaláltam a weboldalatokat, és most itt ezt az ajánlót is. Ha minden igaz, akkor mi is oda fogunk menni okt. 28 és nov. 4 között. Még ugyan nem foglaltuk le a szállást, de több mint vszínű, hogy a Villa Mater Redemptoris mellett fogunk dönteni, ha ennyire ajánljátok.

Zugi - 2007.11.26. 00:17

Érdekes volt a www.ongo.hu-ra való regisztrációm után megtalálni itt más ismeretlen által felrakva saját korábbi fotóimat, beleértve egyiken saját személyemet is:)De ha már Villa Mater Redemptoris, akkor mindig szívesen gondolok vissza az ott töltött időkre és csak ajánlani tudom a szálláshelyet, ahogyan azt a házról egy nem hivatalos honlapon is összefoglaltam (címét lásd itt e lap fejlécében).Álljon itt egy akkori hozzászólásom, ami olvasható a Rómába igyekvőknek kötelező http://roma-szenvedely.uw.hu/honlapon is.Tehát:"Szállásunk a Villa Mater Redemptoris volt. Erről csak csupa jót mondhatok. Nagyon szuper a helye közlekedésileg. Könnyen megtaláltuk és metróval pár perc alatt bármi elérhető onnan. Az apácák is végtelenül kedvesek és segítőkészek. Tiszta minden, a kis kertje is gyönyörű mediterrán kert. Szerencse kertre néző szobát kaptunk, mert a másik oldalra nézők sajnos valóban kicsit zajosnak tűnnek egy nagyforgalmú kereszteződés miatt. Pedig ez utóbbi nem is a ház előtt van, hanem jópár épülettel arrébb, de mivel a Villa Mater Redemptoris a hegyen van, így az ablakaiból pont rálátni arra a forgalmas útra, a hang meg felfelé jól terjed. Egyedül a reggeli az, amire nem lehet önmagában építeni, hiszen csak az egyszerű olasz reggelit adják zsemlével és lekvárral. Azonban van hűtőszekrény, és mi vittünk magunkkal kiegészítőnek felvágottakat, szalámikat, amit minden további nélkül be lehet vinni a reggelihez, mindenki ezt teszi és akkor jól meg lehet reggelizni. Van valami különleges abban, hogy magyar apácák által fenntartott épületben, szinte kizárólag magyar vendégekkel üzemel ez a ház. Egy cseppnyi kis magyar sziget ez ott Rómában. Ha újra Rómában fogok járni, szintén oda fogok menni az biztos!Mivel elég sokakat érdekel a Villa Mater Redemptoris, és e fórumon kívül tényleg semmi sincs róla a neten, emiatt gyorsan összedobam neki egy fapados honlapot, amin az alap infók rajta vannak.A honlap elérhető itt: http://www.fw.hu/redemptoris


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjaink közt!
Magyar  Română  Slovenčina