Kutyabarát szálláshely???

Magyarország Bárándpuszta Vadászfogadó

Ott-tartózkodás ideje: 2006. szept. 24.  - 2006. szept. 26. (2 nap)

4 hozzászólás I 5 121 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. aug. 24. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar PoisonIvy Beszámolója

Cimkék: kutyabarát  szállás 

Vadászfogadó értékelése
PoisonIvy értékelése:

2

Az értékelések összesen:

3.5

Eddig 5 utazó értékelte.

Nagy várakozással indultunk Bárándpusztára, tekintve, hogy kutyabarát szálláshelyként több jó véleményt is hallottunk róla ismerősök ismerőseitől. Ezek alapján ebünknek minden jót beígértünk, hogy minden érte fog történni ezen a helyen, igazi kutya nyaralásban lesz része. Kár volt.
Megérkezésünkkor 2 nagytestű kan kutya rontott a kerítésnek, így néhány percbe beletelt mire a tulajdonos meghallotta a vendégek érkezését és a kutyákat elzárva beengedett minket. Ez már rossz előjel volt, mert a mi kutyánk is az erősebbik nemhez tartozik (viszont csak középtermetű, békés természetű, konfliktust kerülő), és tudvalévő, hogy a kankutyák rivalizálnak egymással.
De nem is folytatom a részletes beszámolót, inkább a bennem felmerülő kérdéseket sorolom fel, különösen a fogadó vendégkönyvében szereplő visszajelzéseket olvasva:
- senkit nem zavart a milliónyi poloska a szobákban?
- a rendetlenség, kosz és mocsok az ebédlőben?
- a szedett-vedett, gyanús ételmaradványokkal büszkélkedő tányérok, evőeszközök, edények?
- a felszolgált ételek készítésének kétes körülményei?
- a margarinosdoboz, melyből ki tudja hány vendég kenegette már kenyerét?
- a helyi kutyák jelenléte a mi kutyánknak volt csak megterhelő, mert állandóan a sarkában kullogtak (kiengedték őket, mondván majd összebarátkoznak)?
- és végül csak a mi kutyánknak lyuggatták ki a bőrét?

Nos, mindez megkeserítette az ottlétünket és nem is vágyunk vissza erre a szállásra. Nemhogy kutyabarát, de emberbarát környezetnek sem mondanám... és mindezt nem kevés pénzért.
Sajnos egy év elteltével sem tudok mosolyogni rajta, ezért éreztem úgy, hogy meg kell írnom.

A történethez még annyi hozzátartozik, hogy a Kis-Balaton és környéke gyönyörű természeti kincs, javaslom a Kányavári sziget meglátogatását, továbbá ritka látvánnyal és izgalmakkal szolgál a kápolnapusztai bivalyrezervátum, illetve Zalakaroson az Aranyszarvas étteremben nagyon finomat ebédeltünk, ahová a kutyát is beengedték.
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
csigusz - 2012.08.18. 17:39

A kutyabarát szállásokhoz jól passzol a kutyabarát strandolás, ami szinte ismeretlen fogalom itthon. Alig találni strandot, ahova kutyával is bemehetnék, pedig egyre többen igényelnénk ezt is. Találtam egy jó cikket erről: http://furdogyujto.hu/hirek/van-e-balatoni-kutyas-strand

kutyabarat - 2008.07.28. 17:19

Idézet a 2008. júliusi vendégkönyvből:(No comment...)2008.07.22 23:20 Kedves Janka, Áron, Tibi bácsi!Csodálatos hetet töltöttünk Nálatok, mindannyian - Mandula, Andrea, Sanyi - nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt érzeni, hogy vannak olyan emberek, akik ennyire szeretik a kutyusokat, nem sajnálják tőlük a törődést és az odafigyelést. Mióta hazajöttünk Mandula nagyon szomorú, mert nincs kinek udvarolnia, :) és nem tud kivel játszani. Köszönjük a sok finom kaját, a teniszmeccseket és a scrabble-partikat! Örülünk, hogy ilyen kedves embereket ismerhettünk meg Bennetek. Télen mindenképpen visszamegyünk!Addig is szeretettel gondolunk Rátok!Andrea, Sanyi, Mandulás2008.07.19 16:59 Kedves Tibor és Áron!Nagyon élveztük azt az egy hetet amit eltölthettünk a fogadóban.A kaja bőséges és finom volt nagyon.Bobyka(kis Bolognese)nagyon sokat futkározott és élvezte a többi kutya társaságát.Minden reggel Tibor elkényeztette májassal.Üdvözlet:Mariann és Karcsi és a kis zabálni való Bobyka2008.07.13 18:05 Szia Áron!Köszönjük Nektek azt a pár napot a fogadoban!nagyon kedvesek voltatok!a kutyák meg egyenesen fenomenálisak!ritka az ilyen hely ahol ilyen kedvesek és kutyapártiak!Bonifác kis yorkink külön üdvözöl titeket!jol érezte magát!üdvözlet:Orsi és Jancsi na meg persze BONIFÁC2008.07.10 13:28

PoisonIvy - 2008.06.09. 19:48

van több is, hidd el :)

Roni72 - 2008.06.08. 22:19

Roni Budapestről.Mi nem rég voltunk Bárándpusztán a { 3 kutyánkkal} és nagyon jól éreztük magunkat !!!!Nem hiszem, hogy sok hely van Magyarországon, ahol szeretettel várnának 3 kutyával !!!!Szerencsére van egy !!!!


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Magyar  Română  Slovenčina