Shopping Varsóban

Lengyelország Varsó

Ott-tartózkodás ideje: 2006. okt. 01.  - 2007. aug. 31. (334 nap)

0 hozzászólás I 4 845 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. szept. 01. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Dkelemen Beszámolója
Rövid összefoglaló hol-mit találsz:
Klasszikus bevásárlóközpontok:
Arkadia- az egyik legnagyobb, nagyon jó cipőboltokkal, ajánlom
Galeria Mokotow - tele van meglehetősen drága boltokkal, amit nem igazán az átlag ember pénztárcájára szabtak
Galeria Centrum - semmi különös, csak akkor érdemes ide betérni, ha amúgy is arra jársz (Reserved, Zara, H&M, C&A a kinálat)
Reduta és Blue City (pont egymással szemben helyezkednek el), személy szerint kedvelem, a boltok száma azért korlátozott: H&M, C&A, Cubus, Humanic, Orsay, Kapp Ahl - a Blue Cityben jó sok cipőbolt van
+1 Bevásárlóközpont a Warszawa Centralnanál (a nevét nem tudom) - épitészetéből adódóan érdemes ide elnézni, elég jó boltok vannak, az elmaradhatatlan Zara és H&M, plusz egy claire.dk ahol nagyon király bizsukat kapni

Bolhapiac:
Bazar na Kole- az eljutást nehéz elmagyarázni, mindenesetre a Centrumból jó sokat kell villamosozni. Klasszikus bolhapiac. Télen eléggé kihalt mert gyakorlatilag egy földes terület, ami ha esik rögtön sárt jelent, de ha szeretsz bolhapiacozni érdemes ide elnézni.
Russian market - na ezt bárkit megkérdezel, tudja hol van, egy bezárásra itélt futballstadionban találod, a hajdani lengyel piacokra emlékeztet, mindent lehet kapni a katonai ruháktól a horgászfelszerelésen át a ruhákig és ékszerekig. Nem is azért érdemes elnézni, mert olyan jó cuccokat árulnának, de ahogy az a piac a stadionban elhelyezkedik, na az megér egy látogatást. (Helyileg a Visztula bal partján van).

Egyéb:
Ha szereted a sálakat/kesztyűket, akkor a Palace of Culture mellett van egy kb. sátortetősnek tűnő épület, ami egy fedett bazársort rejt. A kedvenceim - sálak minden mennyiségben, bőrkesztyűk minden elképzelhető színben illetve a rejtélyes okból (bár a gyanúm, hogy a sok esküvőből kifolyólag) a kínálat kb. 30%-át kitevő estélyi ruha boltok - a stilus jelenleg a bő hosszú szoknya fűzővel kombinálva minden elképzelhető stílusban és színben.
Dkelemen kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina