csak jókat mondhatok...

Horvátország Banjole-Pula hotel centinera

Ott-tartózkodás ideje: 2007. aug. 25.  - 2007. szept. 01. (7 nap)

1 hozzászólás I 3 918 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. szept. 02. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar elegedett Beszámolója

Cimkék: banjole  centinera  élmény  horvátország  hotel  tenger 

hotel centinera értékelése
elegedett még nem értékelte!
Az értékelések összesen:

3.5

Eddig 4 utazó értékelte.

Már majdnem lemondtuk a családi nayaralást a Pula-Banjole-ban lévő Hotel Centinrába, olvasva az előző kritikákat, de optimizmusunknak hála, nagyon jól döntöttünk!
A hotel szobái nagyon szépen felújítottak, minden nap takarítják. A kilátás is megfelelő, valóban tengerre néző (bár közte azért akad egy-két fa is :)).
Ami a "pince-szobákat" illeti, tapasztaltabb utazó tudja, hogy mit kell kérjen, amikor szállást foglal. Ha nincs balkon, sejthető, hogy nem emeleti szobáról van szó...
Az ellátás remek volt. Változatos, friss, bőséges. Ha nem volt elég az adott adag, hát újra sorba kell állni, én nem restelletem szólni, hogy adjanak még, ha számomra nem volt elég. Bár hozzá teszem, egyedül a rengeteg fogáson kívül csak a külön készített sült húst és halat porciózták, de nem volt meghatározva, hogy mennyit adnak pro Kopf.
Az autónkat semmilyen sérülés nem érte.
Az erről szóló írások kapcsán, csak annyit jegyeznék meg, hogy ez egy magyarországi lakótelepen is megtörténhet (karcolás, antenna lopás), illetve nem tartom szerencsésnek, hogy a strandra kocsikulcsot, pénztárcát, vagy egyéb értéket levisznek, pláne, ha nincs valaki, aki mindig ott van a csomagok mellett.
Mi kisgyerekkel voltunk, sokszor mindannyian a vízben, de csomagjaink érintetlenül maradtak, igaz a mi igaz, lehet a homokozókészlet nem fő célpont :D
Röviden, tömören ez a mi tapasztalatunk a hotellel kapcsolatban. Valószínűleg még visszatérünk.
P.S.: a horvát vendégszeretet azonban mit sem változott :( továbbra is alig várják, hogy eltűnjön a magyar...de hát ez kit érdekel????
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
rocklord - 2007.09.04. 20:19

Köszi a hozzászólást. Meggyőztél.Szept.8-15-ig megyünk a szállodába.Az előző értékelés engem is elgondolkoztatott, de mi is úgy döntöttünk, hogy próba-szerencse....Na, majd meglátjuk...


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina