Kleopatra de nem elit hotell

Törökország Alanya Hotel Kleopatra Elite

Ott-tartózkodás ideje: 2007. aug. 01.  - 2007. aug. 08. (7 nap)

1 hozzászólás I 3 692 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. szept. 12. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Alex51 Beszámolója

Cimkék: Green  Kleopatraeliteotel  riviera  Török  Travel 

Hotel Kleopatra Elite értékelése
Alex51 értékelése:

1

Az értékelések összesen:

1.9

Eddig 5 utazó értékelte.

Sajnos volt szerencsénk egy hetet eltölteni ebben a hotelban ami a katalogusban elég kellemes helynek néz ki, de a valóságban egy teljesen lepusztult hely, és a három csillagja valahol Afganisztán ember nem lakta vidékein valahol a hegyekbe talán elmenne.

Kezdenén talán a megérkezéssel az adatfelvétel és a szoba kiosztása után,kb 40 perc várakozás szobánként,amig az egyetlen londiner "felsegitett" bennünket a szobánkba,(a böröndöket mi cipeltü ö csak a kulcsot hozta). A "szálloda " elöcsarnoka még ugy ahogy elmegy, de amint felértünk az emeletre már teljesen más kép fogadott, a folyóson rongyos kopott szönyegek, a szobák büdösek, szellöztetni nem lehet mert a légkondi hütöventillátora az erkélyen van ami a 40 fokos melegben további 20-25 fokkal emeli a hömérsékletet ha az embernem eszébe jutna kinyitni az erkélyajtót. A katalogusban szerepel hogy minden szobában van minibár, hütöszekrény,hát minibár az nem volt egyikbe se söt az egész hotelban jó ha volt két hütöszekrény ami müködött. A második meglepetés a vacsoránál volt mivel(és ez érvényes a reggelire is) egyetlen étel alatt sem volt hütés 40 fok melegben 2-3 órán keresztül, ami aztán meg is hozta a hatását, jómagam és még egy pár társam komoly hasmenést kapott mig egy másik családhoz ki kellett hivni a mentöt, mert szalmonella gyanús fertözést kaptak és idö elött haza utaztak, arról már nem is szólva hogy a svédasztalos vagyoránál az aztal végén volt egy gép amibe valami sárga és piros folyadék volt amit néhányan úgy gondoltak hogy mivel ott van a vacsorához jár hát vettek belöle, bár ne tették volna!!!! Hamarosan megjelent két három felszogáló és keményen követelték hogy fizesséki az italt mert az csak az ALL INKLUSIVE vendégeknek jár. Persze kiirva sehol nem volt!!
Az étkezésröl még annyit, hogy változatosnak nem nevezhetö mert egy héten keresztül ugyan az volt a vacsora egy alkalommal kaptunk húst, a reggelinél viszont semmi nem változott. Aki esetleg a hires török konyhát szeretné kiprobálni az ne itt keresse. Mi a negyedik napon megoldottuk az étkezésünket,mert a szemben lévö Svéd hotelba átmentünk (Wings) és megkérdeztük hogy esetleg reggelizhetnénk-e ott,amit ök személyenként 14 lira fejében örömmel megengedtek, hát itt már lehetett svédasztalos reggelinek nevezni és minden olyan étel amit hüteni kell hütve is volt.
Természetesen nem nyugodtunk bele és követeltük, KB 40-50 fö a Green Travel helyi képviselöjétöl a panaszok orvoslását,söt még faxoltunk is a Green travel budapesti irodájának, amire ök mindent megigértek 3nap múlva kaptunk hütöszektényt, igértek ingyenes alanyai körutazást vacsorával, amiböl nem lett semmi, mindig azt mondták majd holnap jön a helyi képviselö,de minden nap másik jött és persze az nem tudott arról mit igért a másik és ez igy ment az egy héten keresztül. A helyi fakultativ programokról röviden még annyit, hogy ha valaki mégis rászánná magát hogy itt tölti a szabadságát ne a Green Treveltöl vegye, mivel kb háromszor olyan drágán adják mint a helyiek (akik hemzsegnek a szállodák körül)valamint a magyarnyelvü idegenvezetök tudása egyenlö a nullával, A4-es lapról olvassák amit éppen úgy gondolnak hogy tudni kell.Nagyon sok mindent lehetne még irni erröl a hotelról és azt hiszem hogy sok másikról is,de nagyon kevés olyan utas volt aki meg volt elégedve, találkoztunk a csoportunkból más szállodákba elszállásoltakkal is akik ugyan ezt élték át a saját szállodájukban, és a türhetetlen állapot miatt kénytelenek voltak ráfizetni 60-70 eurót személyenként egy hétre hogy jobb helyet kapjanak. Szerintem a Grenn Travel a hibás az egészért mert ha ök megkövetelnék a megfelelö ellátást más lenne a helyzet, de az ö céljuk nem a vendég megtartása hanem a minnél nagyobb haszon bezsebelése,és mivel Törökország mostanában elég felkapott hely egy darabig nem kell féli hogy nem lesz utasuk.
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
naniki - 2007.10.31. 21:46

ebben minden benne van :-) katasztrófa volt a szállás.1db csillagot sem érdemel ez az elite szállás


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina