Bosznia Hercegovina

Bosznia-Hercegovina Mostar

Ott-tartózkodás ideje: 1997. aug. 12.  - 1997. aug. 13. (1 nap)

2 hozzászólás I 3 530 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. okt. 25. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar oscar70 Beszámolója
Azon kevés utazásaim egyike, ahol nem éreztem magam teljesen biztonságban. A háború után itt láttam először olyan tízemeletes lakóházat melyen át lehetett látni a bombatámadások után. Ráadásul egy szép tengerparti nyaralás (Ragúza) után mentünk erre hazafelé. Felejthető.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Toto - 2008.10.17. 20:31

Mindenképpen érdemes ellátogatni Mostarba, és Boszniába! A horvát nyaralás után az ottani emberek számomra sokkal kedvesebbnek tűntek a horvátok után. Mind Mostar mind Szarajevó belvárosának fantasztikus hangulata van, egy darabka Kelet tőlünk párszáz kilométerre. A táj is csodálatos. Nem mellékes szempontként Bosznia jelenleg magyar pénztárcával mérve kifejezetten olcsó.

Csocsa - 2007.10.26. 22:06

Hello Oscar70!Látod, akkor most kellene visszamenni, mert ez az ország, és ez a város (Mostar) megérdemelné, hogy adj Neki még egy esélyt. Én, idén azaz 10 évvel utazásod után voltam Mostarban és bár a háború nyomai még nincsenek eltűntetve (több helyen egészen biztosan szándékosan) az emberek már nem csak a háborúval foglalkoznak, túlélték, és ÉLNI SZERETNÉNEK már végre csupa nagybetűvel. Nekem és a velem utazóknak egyébként nagyon tetszett Bosznia (2006-ban átutaztuk keresztbe az országot, idén meg Mostarban voltunk és innen mentünk Dubrovnikba) egy gyorsan fejlődő országot láttunk.Üdv.:Csocsa


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina