Sopron Hotel Fagus

Magyarország Sopron Hotel Fagus ****

Ott-tartózkodás ideje: 2007. aug. 24.  - 2007. aug. 28. (4 nap)

0 hozzászólás I 7 335 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. nov. 07. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Guma Beszámolója

Cimkék: augusztusi_nyaralás 

Hotel Fagus **** értékelése
Guma értékelése:

2.5

Az értékelések összesen:

3.8

Eddig 20 utazó értékelte.

Több szállodában megfordultunk már az országban, mindig jól éreztük magunkat. Az első hely ahonnan igazán negativ élményekkel tértünk haza az a Soproni Fagus Hotel volt.
Lehet, hogy az volt a baj, hogy túl sokat vártunk ettől a szállodától, eddig mindenkitől csak jókat hallattunk róla. Lehet, hogy mi voltunk rosszkor, jó helyen.
A baj ott kezdödött, hogy korán odaértünk,úgy 11 óra felé. Máshol rugalmasan megoldják, amint kész a szoba elfoglalhatjuk. Itt 14 óráig várni kellett, mivel teltházas volt a Hotel el lehet képzelni mennyien vártunk a bejelentkezésre. Mikor végre feljutottunk a szobánkba, ott kiderült, hogy nincs fürdőköpeny.A 4*-os szállodákban általában kapunk köpenyt, ezért nem vittünk itthonról. Lementünk a Recepcióra, ott közölték, hogy pénzért lehet bérelni. Természetesen kértünk, kiderült, hogy este 6-kor már csak kis méretek vannak, nem lehet válogatni.
Elég kényelmetlen volt egy pici köpenyben- ami nem ért be- úgy lemenni a Wellness fürdőbe. Na nem sokat mentünk le, mert ott olyan tömeg volt, úszni nem lehetett, mert a gyerek a fejünkre ugráltak. A vendég létszámhoz képest elég kevés a medence, az is zárt helyen, elég sötétben. Hiába voltunk nyáron, az udvaron nem volt lehetőség napozni, pihenni.
Azért volt jó is a nyaralásban, kihasználtuk, hogy közel vagyunk a határhoz és kimentünk Bécsbe, egy egész napot töltöttünk a a Schoennburgi kastélyban és a parkjában. Másnap újra kimentünk Ausztriába és a környező kis hegyi falvakban kirándultunk.
Este újabb meglepetés várt minket, nem volt hely a Hotel parkolójában, de még a környéken sem, a szomszéd utcában hagytuk éjszakára a kocsinkat.
Este ha vacsorára nem tudtunk időben lemenni, akkor már nem volt teljes a választék. A svédasztalos reggeli és a vacsora kinálat a szokásnál gyengébb volt.
Mindezek mellett nem mondom, hogy ne menjen senki ide nyaralni, mert Sopron szép hely és lehet, ha itt is kevesebben vannak, egy más időpontban mi is jobban éreztük volna magunkat.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Magyar  Română  Slovenčina