A varázslatos Kos sziget

Görögország Kos-Marmari Hotel Pyli Bay

Ott-tartózkodás ideje: 2006. aug. 01.  (1 nap)

3 hozzászólás I 35 961 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. feb. 23. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar zsanamana Beszámolója

Cimkék: Bay  Görögország  Kos  Marmari  Pyli 

Hotel Pyli Bay értékelése
zsanamana értékelése:

4.2

Az értékelések összesen:

3.4

Eddig 2 utazó értékelte.

Ha valaki egy tündéri kis görög szigetecskét szeretne meglátogatni, akkor annak mindenféleképpen tudom ajánlani Kos szigetét. A sziget északi partján Marmarit választottuk, s a kis autós szigettúránk során arra jutottunk, hogy itt van a sziget egyik legszebb partszakasza. Nem hemzsegnek a túristák, a parton bőven volt hely, és tiszta volt a tengervíz. Marmariban egyébként csak pár szálloda és néhány étterem, valamint üzlet található. Aki egy nyugodt, de kellemes helyen szeretné eltölteni a nyaralását,akkor ez az a hely. A szállásunk a Hotel Pyli Bay-ben volt. A szállodának van egy felújított és egy régi része, mi sajnos a régi részben voltunk elhelyezve, bár amennyi időt ott töltöttünk, arra tökéletesen megfelelt. Az ellátással viszont (all inclusive) teljesen meg voltunk elégedve. Mint minden görög szigeten, itt is érdemes autót vagy motort bérelni, és azzal bebarangolni a szigetet. Mindenképpen érdemes Kos városát nem csak nappal, hanem éjszaka is meglátogatni, Marmariból a nap folyamán több busz is indult.
A hegyi Zia falucskát és a csúszdaparkot is érdemes felkeresni. A sziget nyugati csücskében rengeteg eldugott kis öböl van, Agios Ioannis-t mindenképp látni kell!
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
zsanamana - 2008.08.21. 13:28

A csendességet és nyugodtságot Marmari falucskára értettem. Kos városa valóban nyüzsgő, mint bármelyik más görög sziget "fővárosa", de a többi ilyen jellegű üdülőhellyel összehasonlítva mindmáig megőrizte sajátos báját.

bopat - 2008.08.07. 22:04

Hát szerintem Kos minden csak nem csendes. A turisták hemzsegnek, főleg a csehek, legalábbis a központban. Mi a tavaly voltunk ott, 1 napra áthajókáztunk Törökországból, de a sok turista miatt nem nagyon tetszett...

iadanyne - 2008.01.31. 21:08

Biztosan nagyon jó volt Kos szigetén,a gyönyörű képek is ezt mutatják. Nekünk a kedvencünk Görögország, nagyon sok szépet sikerült nekem is lekapnom. Én is fotóztam naplementét-napfelkeltét Kréta szigetén, Santorinin, az Athosznál, s bízunk abban, hogy még eljutunk újra és újra Görögországba.Üdv: Ádányné Somogyvári Ilona


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina