Cimkék: Afrika autó Bamako futam határ kitoloncolás Mali rendőr sivatag szavanna
Telefonos forródrót:Nara városában vagyunk Malinál, 3 óra körül értünk ide, azóta itt veszteglünk. Itt van a valós (értsd ellenőrzéses) határ Mauritánia és Mali között.
Pénzt akartunk váltani a városban, aztán találkoztunk azokkal a srácokkal, akinek a akku-, hűtő- stb cserés Pajero-juk volt. Na, teljesen felmondta az autójuk a szolgálatot, gallyra ment a motorjuk.
Eddig amúgy gyönyörű tájon jöttünk keresztül, nádfedeles sárkunyhók, kedves emberek, elosztogattuk a maradék Ongo pólót nekik.
Ahol megáll az ember egyből körbeállják 20-30-an a kocsit, aztán a tömeg 200 fősre duzzad pillanatok alatt. A Pejorosok körül is egyből embertömeg keletkezett, meg akarták venni a kocsit, el is adták valakinek 1300 euroért. Na innen kezdődtek a gondok: eleve nem egyszerű ilyen embertömegben kipakolni egy sivatagi túrára felkészített autót, segítettünk mi is nekik ezért, így kavarodtunk bele a történetbe, jöttek aztán a rendőrök és mindannyiunkat kitoloncoltak a határig, elvették az iratokat, el akarták venni a kocsi kulcsát is, hála Serbánnak, ez nem sikerült. Fogalmunk sincs, hogy mi történik, körülöttünk vagy 20 rendőr, ordibálás, anyázás, nem tudjuk mi lesz...
Amint tudunk, újra jelentkezünk a fejleményekkel.
további beszámolók és képek a bamakoi raliról
BamakoOngo kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!

0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!

Hozzászólások:
BamakoOngo
- 2008.01.27. 09:51

Kicsit összefoglalva az eseményeket, bekerült egy új beszámoló: friss
bmarti
- 2008.01.27. 08:22

reméltem reggelre már itt vár a megnyugtató hír, sajnos nem...aggódunk, mese liza lana guci
Ligeti
- 2008.01.27. 01:22

Valóban jó lenne minél gyorsabban híreket kapni, akár más csapatoktól is, ha az ongo.hu tud bármilyen információt szerezni, kérjük, hogy sürgősen ossza meg velünk. Próbáljanak meg tájékozódni.Üdvözlettel
katicatabor
- 2008.01.26. 22:36

kedves ongo.hu aggódnak a családok.Szeretném kérni a mondat befejezö részét.Mészáros Gábor ui:minden inormációra kiváncsiak vagyunk!!!
katicatabor
- 2008.01.26. 22:15

hatásos befejezés..... de nagyon idegesítő....remélem csak marketing!gubics
Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!