Beszámolója
Cimkék: ausztrália queensland uluru
Szép kis út volt, mondhatom. Pont három hónapig tartott, január 21-én indultam, és április 21-én értem haza. Repültem kb. 50.000 kilométert, zötykölődtem még ezen túl kb. tizenötezret négy keréken, de vonatoztam, hajóztam, helikoptereztem, és bicajoztam is még pár százat, hogy a szörfözésről már ne is beszéljek.És hogy mi volt a legnagyobb élmény? Amikor ezen morfondírozom, mindig más kép ugrik be: bámészkodni egy sokszázéves fa belsejében, haverkodni a delfinekkel, sörözgetni az Operaház lépcsőjén, úszkálgatni Teknőc Ernővel a korallzátonyok közt, fejest ugrálni a vízesés közepibe, zuhogó esőben sétálni az esőerdőben, bóklászni a hatalmas vörös monolit körül, beúszni a barnavízű keskeny szurdokba, bámulni a naplementét a tengerparton és hallgatni az óceán morajlását? Asszem nem tudok választani.
Az egész itt:

Hozzászólások:
renato
- 2008.07.28. 17:48
- 2008.07.28. 17:48
Nagyon szép hely egyszer biztos elmegyek oda ha lesz rá pénzem. A képek fantasztikusak én se tudnék választani melyik lenne a legszebb pillanatom és az a kis kenguru az nagyon aranyos.
Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Magyar
Română