Hotel Viennese-Róma

Olaszország Róma Hotel Viennese

Ott-tartózkodás ideje: 2008. márc. 27.  - 2008. márc. 31. (4 nap)

3 hozzászólás I 2 796 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. ápr. 07. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rothman Beszámolója
Hotel Viennese értékelése
rothman értékelése:

2.2

Az értékelések összesen:

2.2

Eddig 1 utazó értékelte.

Nem éppen olyan ez a kis szálloda, mint a képeken. Először is egy ócska szobát ajánlottak, mondván 320 euro/4 éjszaka/2fő-ből engednek 20 eurót... Mondtuk, hogy nem kell ez a szoba, igy kaptunk egy normálisabbat. Fertőtlenitő szag volt, hiába szellőztettünk ki. Fűtés minimális volt, fáztunk. Reggeli a szomszédos bárban: egy kávé és egy péksüti. Mondjuk erre számitottunk, sok szállodában ennyi csak a reggeli Rómában. Ha most foglalnék szállást, szánnék rá egy kicsivel több pénzt.

A pozitivum:
-római viszonylatban olcsó
-nagyon közel volt a Terminihez, 1 percre. Mivel hajnalban indultunk hazafele, jó volt, hogy csak le kellett sétálni a vasútállomásra
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
rothman - 2008.05.13. 22:35

A mi szobánkban nem volt penész, és mindig volt törölköző és meleg viz. A többi az pontosan úgy történt nálunk is ahogy irtad. Nyugodtan pontozd (le) a "szállodát", ahogy én is tettem. :)A reggeli a szomszéd kis bárban volt, egy kávé és egy péksüti. Mi elvittük... ha már benne volt az árban...

mixike - 2008.05.13. 21:56

Pozitívum: Közel van a Termini pályaudvarhoz.Most jöjjenek a negatívumok:A valóság sokkal szomorúbb, mint azt valaki valaha is gondolná...Penészes, munkásszállások hangulatát idéző szoba, koszos falak, penészes zuhanyzó.A szocializmust idéző módszerekkel próbáltak idomítani bennünket:ha volt melegvíz nem volt törölköző, ha volt törölköző - kérésre - akkor nem volt melegvíz, hideg is alig. Tehát takarékosságra ösztönzik az utazót!Ne higgy a fotóknak!!!!Az útleveleinket a számla rendezése ellenére visszatartották. Csak határozott fellépésünkre adták vissza az elutazás napja előtt.Ugyanis a szobakulcs leadásához kötötték az útlevelek visszaadását.A reggelivel nem is próbálkoztunk. Vajon miért?És a tulajdonos? Hát az arogáns (bunkó) fazonok mintapéldánya lehet ! Célja a profit, mindenáron! Vendéglátásból NULLA. Ezt az egész"hotel" (tyúkól) személyzetéről elmondhatjuk!Én senkinek sem javaslom!

daci - 2008.04.07. 13:55

Lehet hogy OFF a téma, de.http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/MJHostel-Rome-740kétszer is aludtunk itt, ár-érték arányban korrekt, bár nem szálloda, csak hostel. előny, hátrány egyaránt van, fő előny az ár, meg, az, hogy a termini pályaudvartól kb 200 méter.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina