Capri, csodálatos sziget!

Olaszország Capri

Ott-tartózkodás ideje: 2004. aug. 01.  (1 nap)

2 hozzászólás I 9 312 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. máj. 17. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar juju17 Beszámolója

Cimkék: Capri  Olaszország  Sorrento 

Capri gyönyörű hely, ha sikerül eljutni a legszebb részeire. Mindenkinek ajánlom!!! A kék barlangban én ugyan nem voltam, de a beszámolókból is arra következtetek, hogy bár nagyon híres, mégsem ez lehet a fő látvány, és sok időt is elvesz, miközben az ember lemarad más szépségekről. Azért ha mégegyszer eljutok, azt is megnézem, de akkor talán nem egy, hanem két napot kellene a szigeten tölteni.
Vannak kilátó pontok, az egyik ilyenről, Augustus kertje mellett gyönyőrű kilátás nyílik a Faraglioni sziklákra, lenyűgöző, hogy rengeteg az ember, mégis csak a kabócák hangját hallani, egyébként mindenki tátott szájjal, csendben gyönyörködik a látványban, még beszélni is elfelejt. A sziget legmagasabb pontjáról -ahová libegő visz fel - szintén nagyon szép a kilátás, körbe látni a szigetet, és a távolban Sorrentót és a félszigetet.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Princesa - 2009.12.31. 10:10

Szerintem is nagyszerű hely,a legszebb ahol eddig jártam!Imádom!

iadanyne - 2008.05.18. 12:32

Én is így láttam Caprit, gyönyörű volt fentről is, s a sziklák mellett hajókázva is. Ha eljutunk még egyszer, feltétlenül több napra kéne, mert az egy nap nagyon kevés, végig rohanás.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina