hozza a kötelezõt sõt, többet is

Magyarország Lipót Orchidea Hotel ****

Ott-tartózkodás ideje: 2008. ápr. 17.  - 2008. ápr. 20. (3 nap)

0 hozzászólás I 2 721 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. jún. 26. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar yokli Beszámolója

Cimkék: Hotel  Lipót  Orchidea  Szigetköz 

Orchidea Hotel **** értékelése
yokli értékelése:

4.8

Az értékelések összesen:

4.8

Eddig 12 utazó értékelte.

Jó szívvel ajánlom, de igazából leginkább azoknak, akik nem csak a magyar értelemben vett wellnessezésre (ülünk a melegvízben és várjuk a vacsit) vágynak, hanem azoknak, akik kirándulni, bringázni mennek a Szigetközbe, egyszóval széjjelnézni, mint Lajoskám a Csinibabában.

WELLNESS:
Ahhoz ugyanis, h csak a szállóban lébecoljunk, a wellnessrészleg meglepően kicsi. Hangulatos, de kicsi, pár embertől tömeg lesz. Állati nagy találmány az épületből kiérő medence, hűvős tavaszi estén (hát és ugye gondolom, télin még inkább) nagy élmény ki-beúszkálni.

Az infrakabinok elég hm... bénák voltak, a szórólapon nagyon hagzatosak, hogyaszondja fényterápia (=színes égők vannak benne, egy sem működött mikor voltunk), zenekabin (= autórádió(!) a tetejére szerelve, én nem értem el), aromaterápia (= a sarokba górva egy cserép IZÉ, nemtom mi, vm fű). Nagy tanulság, hogy ha már beleírunk valamit a tájékoztatóba, akkor az 100%-os legyen, vagy ne írjuk bele és akkor kellemes meglepi minden pluszszolgáltatás.
Mondjuk ezt a tanulságot ugyan nem nekem kellett volna levonni, de levontam :)

A szauna rendben van, AMÚGY az is elég kicsi, de mivel a 3 nap alatt egyszer nem találkoztunk benne senkivel (ezt soha az életben nem fogom megérteni, mindegy), így nem volt kicsi.

A konditerem fantasztikusan néz ki, de, ahogy az már sajnos magyar wellness-szállókban lenni szokott, egy kalap kakit sem ér, a gépek kizárólag másodlagos funkciójuk betöltésére alkalmasak: a wellnessminősítés megszerzéséhez szükséges bútordarabok csupán. Na, ne túlozzunk, azért törölközőtartónak sem utolsók!

SZOBA:
Makulátlanul tiszta volt, előszobával, benne óriási fogadóképességű szekrénnyel, tiszta fürdővel, ez a része hibátlan volt

KISZOLGÁLÁS:
Tökéletes, ez már kérem a nyugat. Nem a személyzet tett szívességet azzal, h végezte a dolgát, hihetetlen élmény volt a budapesti tahóságon edződött, megfáradt lelkünknek. Tényleg hibátlan volt, nem jópofáskodtak, de kedvesek és segítőkészek voltak. Vérprofizmus, gratulálok.

ÉTEL-ITAL
Csak reggeliztünk, eléggé rendben volt, kicsit olajosra sikeredett minden, amihez olaj kell.

LOCATION:
Tényleg szuper helyen van, gyönyörűséges kerékpártúrákat lehet megejteni, rossz idő esetén sok város hamar elérhető, legalábbis autóval.

EGYÉB ELŐNYÖK:
1. csendes
2. szuper a parkolója, faburkolatos, gyönyörű
3. térkép, katalógus a környék látnivalóiról a hallban elérhető
4. arra, hogy egy átbiciklizett nap után kiáztasd fáradt végtagjaidat és nyugalomban aludj egy nagyot, egyszerűen tökéletes
5. rengeteg béka a kertben, fent köröző gólyák

HIBÁK:
1. óóóóóóóóóóóriási hiba egy szigetközi hoteltől, h nincs zárható kerékpártárolója.
2. a főbejárat elé állított, lestrapált, kiszolgált limuzin, ami a hotel egyik nevezetessége könnyket csalt a szemünkbe - a röhögés könnyeit. Ezt azért nem kellene.

Hát, ennyi, jó szívvel ajánlom.

ps. a Szigetköz csodaszép, gyönyörű. és pézsmapockot is láttunk az egyik vízparton!
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo