residence siófok

Magyarország Siófok Residence Conference és Wellness Hotel ****

Ott-tartózkodás ideje: 2008. jún. 27.  - 2008. jún. 27. (1 nap)

4 hozzászólás I 3 124 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. jún. 29. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar lioliom Beszámolója

Cimkék: hotel  residence  siófok 

lioliom még nem értékelte!
Az értékelések összesen:

4.4

Eddig 13 utazó értékelte.

Mi nem száltunk meg itt csak megállt az eszem.Egy ismerős recepciós/egyik kedvenc szállodánkból Siófokon/kilépett és ide jött át dolgozni.Gondoltuk meglátogatjuk és szétnézünk,hogy ősztől tavaszig/van nyaralónk,igy nyáron nem/esetleg ide is átjöhetnénk egy-egy hétvégére.Már a bejáratnál azt hittem a rákosi rendszerben vagyok.A bejáratnál a parkban van egy mészkő emlékmű,azon réztábla ,mellyen a szálloda vezetése megköszöni az Orbán kormánynak,személyesen Orbán Viktor Úrnak,aFIDESZ-nek, is,hogy a Széchenyi tervből kaptak és,hogy ebből feltudták építeni ezt a szállodát.Tudjátok ez a szálloda nem jött volna létre a Viktor nélkül.Kicsit elgondolkodtam,hogy talán mást kellett volna támogatni nem egy szállodát,na de ne politizáljunk.Habár Ők kezdték,rögtön a bejáratnál!Bementünk!Jött a következő döbbenet.A fiatal Kb.fele idős/mint Én/ recepciós fiú ,miután elmondtuk mi járatban vagyunk leszólta kollegáját/holnap rúgják ki mondta röhögve/,majd utána leszólta a konkurenciát,ezt követően meg minket,hogy aki ott szokott megszállni annak ez túl jó.Mármint a residence.A döbbenet után nem vezetett minket körbe/menjünk/.Látszott rajta a gondolat Ti Úgyesem jöttök ide!Igaza lesz.Maga a hall kicsi és jellegtelen.A wellness közepes,kicsit sötét és van egy röhelyes mini udvara a napozáshoz.De a csúcspont ezután jött.Kifelé a zongorán/mert ilyen is van/az étterem előtt egy fehér váza szerű ,rajta hevenyészett kézzel írt papir"az étterem dolgozóinak",benne pár 500.-as,1.000.-es.Szóval ott koldulnak!!!!Egy **** szállodában ,amely ennyire felvág,koldulnak.És ennek a recepciósa sajnál le minket!Vigyázat csak az menjen oda aki úgy gondolja megfelel a szintnek.Most Ők akciózzák a legolcsóbban magukat a Balatonnál.15.000.-Ft/2 éjszaka reggelivel.Mégsincs teltház!
lioliom kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
2.5 (6 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
pestilokista - 2011.10.04. 11:35

idióta.

medve - 2010.01.18. 22:41

Alapvetően egyetértünk, nekünk is hasonló vegyes érzelmeink voltak. Egyel nem tudunk egyetérteni: igenis helyes, ha valaki, aki megvalósít egy családi vállalkozást, emléktáblán megemlékezik arról, aki ahhoz segítséget nyújtott. Az viszont igaz, hogy kedves kommunista barátainknak ilyet nem lehet megköszönni, lévén ők nem adnak, csak elvesznek. A szálloda ettől még középszerű és drága marad, ebben egyetértünk!

kisssnora - 2008.07.14. 21:52

Liliom, gyakorlatilag Siófok két legjobbnak mondható szállodáját (mert látom az Azúrnak is egyest adtál) lepontoztad. nagyon, nagyon szigorú vagy mindkét szállodával. nem vagyok egy nagy nyomozó, de ha jól látom a siófoki Magisternt viszont felmagasztaltad. tényleg jó hely, de aki ismeri mindegyik szállodát és elolvassa a beszámolóidat akkor megkérdőjelezi elfogulatlanságodat.

pampi - 2008.07.14. 20:28

Nekem volt szerencsém egy céges rendezvény alkalmával az egyik irodából faxolnom. Azt kellett volna látnod: Viktor apával, anyával, gyerekekkel. Viktor a családdal.(fényképek a falon)Van ilyen Csupi? Van. 2008-ban Mo.-on. Nem észak koreában, itt. Aztán rákérdeztem ismerősöknél, kiderült, főnöki utasításra Fidesz gyűlésre is közösen kell menni a személyzetnek. Önkéntes alapon.... :) Vicc.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
könyv A medál titka - könyvajánló
Korábban már találkozhattatok az blog hasábjain könyvajánlókkal, most ezt a listát szeretném...
látnivaló A Balaton északi kapuja
Felsőörs, Veszprém felől érkezve a Balaton északi partjának egyik kapuja. A völgyekkel szabdalt...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina