Szuper wellness!

Magyarország Visegrád Thermal Hotel Visegrád Superior ****

Ott-tartózkodás ideje: 2007. szept. 01.  - 2007. szept. 05. (4 nap)

0 hozzászólás I 3 590 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. júl. 01. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar kovi Beszámolója
kovi értékelése:

4

Az értékelések összesen:

4.2

Eddig 18 utazó értékelte.

A wellness rész 5 csillag, a szoba 4, a kaja 3,5, a szálló elhelyezkedése 3,5, a hangulat 3,5! Szeptemberben jártunk itt és óriási szerencsénk volt az időjárással, így ki tudtuk használni a külső medencéket! Az egész wellness részleg nagyon hangulatos jól átgondolt, rendkívül ötletes, szépen kivitelezett. A külső és belső részben is minden van, ami a szórakozáshoz, pihenéshez szükséges. A belső rész is nagyon világos, természetes fénnyel teli, tágas, így ha rossz az idő a benti részben sem fogunk unatkozni. A belső részből ki lehet úszni a külső medencékhez. Az élménymedencék mellett van külön úszómedence a kimondottan úszni vágyóknak. Az acapulco nevű élménymedence kicsit elkülönítve a többitől egy kis plusz nyugalmat nyújt a pihenésre vágyóknak. A tisztaság elsőrangú, a személyzet is kedvesen teszi a dolgát.
Az épület nagyon szépen kivitelezett, nincsen vele semmi gond. A szobák szépek, egyszerűen berendezettek, megfelelnek a négy csillagos besorolásnak, de semmi képen nem érdemes Dunára néző szobát kérni, mert a kilátásban csalódni fogtok. A Dunára néző szobák felárasak, és nem nyújt annyi pluszt, mint amennyit elkérnek érte. A szálloda ugyanis hiába fekszik a Duna mellett, a szálló előtt megy el a főút, ami zajos is és nem is szép látvány. Tovább a szálló nem fekszik elég magasan ahhoz, hogy tényleg élmény legyen a kilátás. Sokkal inkább érdemes a főúton feljebb menni egy- két kilométert akár autóval, akár gyalog és onnan lenézni a csodálatos tájra, ha már ilyen jellegű ingerenciánk támadt.
Az étterem kialakítása megfelelt a négy csillagos szintnek, de az ételek választékossága már nem igazán. Az ételek minősége, hőmérséklete, tálalási módja ugyan rendben volt, de a választék nem volt megfelelő sem a főételek, sem a desszertek esetében. Továbbá nagyon hangulatromboló, hogy az étterembe síri csend van, és egyszerre tíz pincér nézi, hogy megetted-e már a vacsorádat. Minden egyes húsvágást lehet hallani öt asztallal odábbról is, és suttogni kell, nehogy zajt csapj. Ha valamilyen zene szólna, akár csak hangszórókból is, az lényegesen növelné a kényelemérzetünket. Hiányoltam továbbá a programokat, egyéb szórakozási lehetőségeket, de ez lehet csak annak köszönhető, hogy szeptemberben voltunk és nem volt telt ház a szállóban.
Összességében ajánlanám a szállodát, akár télen, akár nyáron is, mert a welnnes rész kiváló. Sok szálloda példát vehetne, hogyan is kell kialakítani egy élménygazdag fürdőkomplexumot. Viszont az is igaz, hogy szolgáltatások terén ennek a szállodának is lenne még hová fejlődnie és itt elsősorban az étteremre gondolok!
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Az itthon.blog.hu ajánlásával
étterem Vegetáriánus ebéd egy steakhouse-ban
A KNRDY az Október 6. utcában az óriás steakek hazája ? most azonban a húsmentes vagy kímélő...
gasztronómia HelloHal - tiszai halbisztró Budapesten
 Amit a magyar konyha képes előállítani csirkéből vagy sertésből, az halból is elkészíthető.  ...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina