Cimkék: Casa del Havana Pozsony szárnyahajó
A páromat, aki a vizek gyermeke születésnapján egy pozsonyi látogatással leptem meg, szárnyashajóval megközelítve. A jegy meglehetősen drága, viszont remek kedvezményekre lehet szert tenni a Magyar Turizmus Kártya felhasználásával. De éppen a jegy ára miatt meglehetősen "szűrt" az utazóközönség, rajtunk kívül magyar szót talán a személyzet szájából hallottunk. Az út jóval hosszabb volt (4,5 óra), mintha autóval tettük volna meg, de garantáltan szebb.Pozsonyban sikerült egy olyan helyet találnom, ami életben pontosan olyan, mint a neten a képeken (http://www.bratislavahotels.com/apartment-residence): ízlésesen berendezett szoba, korrekt ár, ráadásul a hajókikötőtől 10 percnyi sétára az óvárosban található.
Egy pozsonyi városlátogatás sajnos nem több, mint egy hétvége, szerintem mindent láttunk, amit látnunk kellett. Az este méltó és kötelező befejezése volt a Casa del Havana (http://www.havanacafe.sk/index.php). Ott aztán nem bánnak csínján a koktélokban az alkohollal! ;-)
SZUPER SZÜLINAP KEREKEDETT! :-)
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!

1 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!

Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a témához!
Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!