tengerpart és kultúra Santa Susannában

Spanyolország

Ott-tartózkodás ideje: 2008. júl. 05.  - 2008. júl. 12. (7 nap)

0 hozzászólás I 2 959 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. júl. 14. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Ildo Beszámolója
Santa Susannában a Hotel Capriciben voltunk elszállásolva.A hotel közvetlen tengerparti,így még egy utcán vagy alagúton sem kellett gyalogolnunk. Tengerre néző szobát kaptunk felár nélkül, ami nagy pozitívum, viszont kicsit zajosabb, mint a medencére vagy a parkolóra néző.Mivel 5 éves gyerekkel voltunk, nagyon örültünk annak, hogy éjfél körül abbahagyták a zenét.
Az ellátás kiváló volt, a személyzet inkább angolul értett mint németül, viszont az animációs programokat elsősorban németül, másodsorban angolul konferálták.
Nagyon elégedettek voltunk a szállással és az étteremmel is, ha kirándulni mentünk, gond nélkül cserélték a vacsorát ebédre.
Santa Susanna nagy előnye, hogy a szállodától néhány percre vasútállomás van, így el tudtunk önállóan menni Barcelónába(6,30 Euro oda-vissza), Blanesbe (5 Euro), itt van Europa legnagyobb botanikus kertje.A Monserátba egy irodán keresztül jutottunk el. A szállodában többször is érkeztek az animációs programokra táncosok, énekesek és hüllők! Legjobban a várban tartott flamenco est tetszett, nagyon szinvonalas műsor volt.
Összességében mindenkinek tudom ajánlani a szállodát, de leginkább a nyelveket beszélőknek, mivel nagyon kevés magyar volt a szállodában.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!
Magyar  Română  Slovenčina