Családbarát?

Magyarország Sopron Hotel Fagus ****

Ott-tartózkodás ideje: 2008. aug. 24.  - 2008. aug. 28. (4 nap)

1 hozzászólás I 3 130 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. szept. 02. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar tapsi08 Beszámolója
Hotel Fagus **** értékelése
tapsi08 értékelése:

3

Az értékelések összesen:

3.8

Eddig 20 utazó értékelte.

Sokszor jártunk már Sopronban, most a leírásuk és ajánlatuk alapján a Fagus mellett döntöttünk. Mikor megérkeztünk, akkor ért az első meglepetés, a szoba még fél 3-ra se készült el, türelmünket kérték. A lobbiban található szökőkútban 2 éves fiúnk legalább ötször trappolt végig, míg végre engedélyt kaptunk, hogy felvihessük poggyászunkat. A szoba még 3-ra se készült el, persze bármilyen időpontot írhatok, mert azután se, ott maradt 2 koszos pohár, egy üres pzs tartó, előző vendég által ott hagyott félig üres sampon és persze a nem makulátlanul tiszta szőnyegpadló. Első napunkon még volt takarítás, azután már a szemetet se vitték ki. Pelenkás gyerek szülei el tudják képzelni, hogy mennyire nem erre vágytunk.Tehát törölköző csere se volt, igazán környezetbarátok voltunk.
Az udvaron nagyon kellemes játszótér van, (EU konform, hogy használjam a trendi jelzőt) de nem is olyan messze tőle egy tavacska, ami nagyon romantikus, de éppannyira veszélyes is az örökmozgókra nézve.
A wellness részleg elég kicsi, de a gyerekmedence elég nagy, kellemesen meleg. Jacuzziba csak 4 éven felüli gyermek mehet be, így 2 évesünk csak vágyakozhatott bele, de jó, fogadjuk el, vannak indokok mi miatt nem örömmel látott vendég ilyesmi medencékben.
A reggelik és vacsorák rendben voltak, ami az ételeket illeti, de a személyzet igyekezete kevésbé. Sohasem rohantak etetőszéket hozni, ha valaki megreggelizett vagy vacsorázott, nem siettek lepakolni, majd újra megteríteni, így a későn jövőket érték meglepetések. Borlap van, de mégsincs, hiszen azon úgysem azok vannak, amik vannak, tehát kérdezzük a pincért, aki felsorol 3 fajta bort, ne akarjunk már nagyzolni.
Milyen jól esne a szülőknek nyugodtan megvacsorázni, borozgatni (tehát fogyasztanánk), de persze esti órákban nem szokás gyermekfelügyeletet biztosítani, így maradt 2 perc, míg a gyerek elvan valami darab étellel, tömjük meg magunkat. A játszószoba amúgy is kissé félresikerült megoldás. 9-3-ig van (no erre még kitérek), tehát elméletben van ott egy óvónő, aki foglalkozásokat tart, utána pedig bármelyik szülő elkérheti a szobakulcsot, de jóindulatán múlik, vissza is viszi-e vagy vacsorára magával, és persze nem pakol vissza, gyurma, építőkockák szanaszét. (Ez nem a hotel hibája, de az igen, hogy bárki odamehet a recepcióra és név, szobaszám nélkül elkérheti a kulcsot. Felelősségdiffúzió.) Mivel 5 napos akciós nyaralást élveztünk sok családtársunkkal együtt, meglehetősen sokan 28-án távoztunk. Gondoltuk szép kényelmesen összepakolunk, addig a gyermekek óvónénivel eljátszanak. De ajtóra aznap kitettek egy cetlit, hogy aznap nincs óvónéni és kész. Nem volt hálás egy szülő se ezen gesztusért. Mindenki elmesélte legalább, hogy nem takarítottak, hogy a játszótéren most festettek padot és mennyire nem kedves senki.
Ezzel is zárom, recepción nem kérdezték meg tetszett-e minden, visszajelzést nem tudok írni, mert szobánkban csak egy Eisenstadt prospektus volt, a weboldalukon pedig max. szobát foglalhatok. Viszont a személyzet reggelidőben nyugodtan kávézott a vendégek között, ami persze jár nekik, de nem kellene ezt is diszkrétebben?
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
pestilokista - 2010.09.06. 21:31

kedves tapsi. 2010 szeptember és semmi nem változott,sőt! ez a szálloda reménytelen.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina