Лебедушка

Oroszország Szentpétervár Lebedushka

Ott-tartózkodás ideje: 2008. máj. 31.  - 2008. jún. 02. (2 nap)

0 hozzászólás I 3 944 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. márc. 08. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Latya Beszámolója

Cimkék: Лебедушка  egyéni  hello  hotel  Lebedushka  Lebegyuska  oroszország  szállás  szentpétervár  utazás 

Lebedushka értékelése
Latya értékelése:

4.2

Az értékelések összesen:

4.2

Eddig 1 utazó értékelte.

мини-отель Лебедушка
Mini Hotel Lebedushka. Mini hotel "hattyúcska" 1 percre van a Dosztojevszkaja metro állomástól. www.lhotel.ru

A környék olyan 20-30 éve renovált, 3-4 emeletes bérházakól áll. Teljesen biztonságos, a Nyevszkijhez közel. Az Anyicskov hídhoz kb 10 perc gyalog.Az egyik ilyen épület 1. és 2. emeletén volt a szállodánk. Érdekes módon semmi nem jelezte , hogy a kis hotel itt van. A ház rácsos kapuja a belső udvarra nézett. Az udvar túlfeléről nyílt a lépcsőház.

A komor tömörvas ajtón való átjutás némi orosznyelvi kvízpróba után sikeredett: kis felirat „Lhebedushka 2. emelet”, majd egy ’60-as évekre emlékeztető zománcozott táblán számok 1-6-ig, mellette számok 8-18-ig.

Továbbá egy orosz nyelvű használati utasítás, hogy hogyan kell beszélgetésre bírni a kaputelefont. Nos, megoldottuk a rejtélyt: 10 B, és már nyílt is az ajtó.

A lépcsőház ugyan tiszta és nemrég festett volt, de a fal összképén némileg rontott az alacsony színvonalú kivitelezés: csupa folt és hepehupa minden.

A látványt tovább „emelte”, hogy végigkövethettük az elektromos vezetékek falon kívüli rögzítéstechnikájának fejlődését az elmúlt 60 évben: vezetékes rádió (talán még Sztálin hangját is közvetítették a kábelben futó elektronok), telefon, világítás, kábel TV, kaputelefon stb….

A kicsit zord megjelenés ellenére semmi para, a szállás nagyon barátságos.

A lépcsőházból nyíltak a lakások, és a szállodánk is. Egy hosszú folyosóra léptünk, ahonnan jobbra-balra a szobák. Elöl balkézre egy kis recepciós pult, hátul jobbra elkanyarodva meg a közös konyha. A recepció melletti 1-es szobát kaptuk.

Az „otthonunk” viszonylag nagy volt, jobbra egy franciaágy, balra dohányzóasztal 2 fotellel, szemben az ablak, és a fali konzolra tett kis TV. A jobb oldali falrészből leválasztva lett kialakítva a mosdó és WC. Az egész szállodát 1-2 éve alakíthatták ki, a korábbi egyedi lakásokat összenyitották-elválasztották, a szobákhoz mosdót tettek. Ami a kivitelezés, vagy az oda nem figyelés rovására volt írható, a fából készült dolgok (padló, szegőléc, ágykeret) nem voltak lelakkozva, és a rárakódó kosz már itt-ott kezdte magát beleinni a fába. Míg ha ezeket lelakkozták volna, még mindig újszerűnek hatnának.


Mi 85€ért laktunk benne 2 személyre/nap a nyári főidényben, a www.hello-oroszorszag.hu iroda segitségevel. Közvetlenül biztos olcsóbb ( www.lhotel.ru) csak nem igazán válaszoltak, és csak oroszul tudnak. Így viszont a meghívólevéllel, meg a regisztrációval nem kellett törődni. A recepciósok kedvesek, a csunyácska belső udvartól nem kell megijedni!!
Értékeld az élménybeszámolót!
7 (3 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo