Nyaralás Krétán

Görögország Amoudara (Kréta) Hotel Marilena ***

Ott-tartózkodás ideje: 2008. szept. 03.  - 2008. szept. 13. (10 nap)

0 hozzászólás I 3 496 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. okt. 09. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Kiscsibe Beszámolója
Hotel Marilena *** értékelése
Kiscsibe értékelése:

3.8

Az értékelések összesen:

4

Eddig 3 utazó értékelte.

Mikor kiválasztottuk az úticélunkat a párommal, nagy izgalommal kezdtünk keresgélni az interneten beszámolókat a szállodáról ahol laktunk. Sajnos nagyon sok rossz véleményt olvastunk, ezért elkeseredtem, de itthon biztattak, hogy nem kell mindent elhinni. :)
Mikor megérkeztünk a szállodába és elfoglaltuk a szobánkat rögötön csalódás ért. A szoba nem volt valami bizalomgerjesztő, a fürdő elfogadhatatlanul koszos volt, az ágyból ki lehetett érezni a rúgokat, TV a hütő tetején és az a szag..hmmm!Rögtön mentünk a recepcióra, ahol azt mondta a kevésbbé kedves hölgy, hogy másnap reggeli után érdeklődjünk, mert éppen telt ház van. Nem voltam túl boldog, hogy egy éjszakát is abban a szobában kell töltenem, de túléltem. Másnap reggel mentünk újra a recepcióra, ahol már egy kedves hölgy volt, mondta, hogy ebéd után kellene visszamennünk érdeklődni, de ő már feljegyezte a kérésünket.
És lám ebéd után megkaptuk az új szobánkat. Ami nagyon tiszta és kultúrált volt, a kilátás is szép volt, picit még a tengert is láttuk. Fontos, hogy ha a melléképületben kap az ember szobát, akkor rögtön kérni kell, hogy cseréljék ki, mert a két szoba összehasonlíthatatlan.
Étel: mi all inclusive ellátásban voltunk, amit legközelebb nem vennénk igénybe. Számomra minden nagyon ízetlen volt, mindig ugyanolyan reggelivel. Ha az ember a szükre szabott vacsora időben nem kezdi korán az étkezést, akkor kevés esély van rá, hogy meleg ételt és utántöltés kap. Ez így volt mindig és változatlanság jellemezte a menüsort. A kiszolgálással nem lett volna baj, ha a szálloda felmérné a kapacitását, és tudná, hogy mi az a maximum létszám, amikor még normálisan kitudják szolgálni a vendéget és szerintünk egy all inclusive ellátásnál ez maximálisan elvárható lenne.Arról már nem is beszélve, hogy az étterem higiénája eléggé alul marad a csillagokhoz képest. Pl: 4 poharat tettem vissza mire találtam egy tisztát, és a tányérokkal is ez volt a helyzet. Az all inclusive ellátásba nem fér bele az expresso kávé, a jegeskávé és a frissen facsart narancslé, tehát ezeket ki kell fizetni.
A szobánkban minden nap takarítottak, kaptunk tiszta törölközőket.
A medence tengervízes és nagyon kellemes a kerttel együtt,ahol vannak napozóágyak és napernyők, ezek ingyenesek.
Összességében azt gondoljuk, hogy az árában egy elfogadható szálloda, ahol az ember jól is érezheti magát és, ha már Krétán nyaral talán az a legkevesebb, hogy milyen az étel ezért is gondoljuk azt, hogy nem érdemes all inclusive ellátásra befizetni. Nem szerettük, volna lebecsülni a szállodát, de a negatívumokat azért emeltük ki, hogy ha bárki odamegy azért tudja, hogy mit kap a pénzéért. Minden felsorolt rossz ellenére nagyon jól éreztük magunkat.
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina