Városi kemping Grazban

Ausztria Graz Camping Central

Ott-tartózkodás ideje: 2005. szept. 01.  (1 nap)

0 hozzászólás I 6 107 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. jún. 03. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar mateg Beszámolója

Cimkék: camping  Graz 

Camping Central értékelése
mateg még nem értékelte!
Az értékelések összesen:

2.8

Eddig 1 utazó értékelte.

Camping Central

Elhelyezkedés:
A kemping a város nyugati-délnyugati részén található, a Martinhofstraße 3 címen, de mivel ez az utca elég eldugott helyen van, ezért mindenképpen érdemes egy Graz térképpel felszerelkezve nekivágni a megkeresésének vagy legalább jóelőre kinyomtatni a http://www.viamichelin.com megfelelő térképszelvényeit. A kemping egyébként tényleg bent található a városban abban az értelemben, hogy innen akár be is buszozhatunk a belvárosba (a buszmegálló a kemping előtt található, ha jól emlékszem).

Felszereltség:
Korrekt mosdóblokk + miegymás (már nem emlékszem pontosan) található a kemping területén. Ezenkívül "Közép-Európa legnagyobb szabadtéri medencéje" is itt van. Ez utóbbi meghatározás az egyik német törzsvendégtől származik, tehát nem vállalok érte garanciát, mindenesetre a medence tényleg nagyon nagy.

Látnivalók:
Hát csak Graz.

Árak:
Két évvel ezelőtt elég húzosnak tűnt nekem az akkori 2005-ös ár, pedig nem is főszezonban voltam - másrészről ha belegondolunk, hogy ennyiért "bent vagyunk a városban", akkor lehet, hogy jogos.
Ui.: Tavaly a Grazhoz közeli Liebochban a Camping Hirschmuglben sikerült megszállnunk a Camping Central helyett - vesztünkre. A hely kicsi, zajos (közvetlenül a főút mellett van), nincs semmilyen felszereltsége, azaz még egy rendes tusolója se és mindehhez méregdrága. A tulajdonos néni ha 2 Euroval olcsóbban adta mindezt a grazi kempingnél, akkor sokat mondok.

Lásd még:
http://www.tiscover.at/campingcentral
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo