Füstös emlékek

Magyarország Győr Hotel Rába ***

Ott-tartózkodás ideje: 2008. okt. 23.  - 2008. okt. 26. (3 nap)

0 hozzászólás I 2 318 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. dec. 05. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar katica83 Beszámolója

Cimkék: Győr  Hotel  Rába 

Hotel Rába *** értékelése
katica83 értékelése:

2.4

Az értékelések összesen:

4.2

Eddig 4 utazó értékelte.

Októberi hosszú hétvégére választottuk a szállodát, elsősorban azért, mert Ausztriába terveztünk átruccanni, illetve Győrben már többször voltunk és szeretjük a várost.

Nem mi voltunk az egyedüliek, akik ezt választották, mivel tényleg telt ház volt. Sajnos foglaláskor nem jeleztem külön, hogy nem dohányzó szobát kérek, de ebből sosem volt gond, máshol volt is aludtunk már ilyenben, betettem a hamutálat a szekrény alá és ennyi. Na de ami itt fogadott bennünket, azt álmunkban sem hittük volna. A szobában erős dohányszag terjengett, gyorsan le is szóltam a recepcióra, hogy adjanak másik szobát. Hát, nem volt nekik, teltház volt, nem adtak. Próbáltam megoldani a helyzetet: szellőztetés- kint nulla fok- de nem oldott meg semmit, mivel a szag teljesen beleivódott már a textilekbe, kárpitokba, stb. A párna olyan szinten büdös volt- nem a huzat, hanem ami alatta volt-, h rá kellett szórnom egy csomó parfümöt, hpgy el bírjak aludni.

A szálloda a hivatalos képeken egy kb 100 éve épült klasszikus épület, melynek nagy része a szép városházára néz. A képeken már nem merik megmutatni a kb 60-as években épült hozzácsatolt részt, ami olyan kiábrándító, mint a Havanna lakótelep. Ez a szárny egy nem túl szép szoci lakóházra néz, plusz egy olyan tetőre, amin egy szellőztetőrendszer van- talán a szálloda könyhájának a teteje. Na, ez utóbbi részen volt a szobánk.
A szobáról: kicsi, sötét, a büdöst meg már írtam, a fal mindenhol koszos- lerúgva. Fürdőszoba kb 80-as évek elejéből- bár legalább tiszta. Tv-t szerettük volna bekapcsolni, hát kapcsoló az sehol. Párom lemegy a recepcióhoz, kérni egyet: közölték, hogy hát az már nincsen, mikor ő meg mondta, h oldják meg, valahogy előkerült még egy utolsó példány, amit két darabból szerelt össze a srác:). De ezek után legalább működött.

A parkolási helyzetről más fórumon olvastam már rémtörténetet, hát íme az igazság: az épület előtti parkoló -kb 20 autónyi hely- hétköznap fizetős, hétvégén nincs hely, és nem a szálloda tulajdona. viszont a szállóvendégek megállhatnak egy parkolóházban, kb 200 méterre- és ez nekik nem fizetős.
Ha sikerült elrejteni az autót a parkolóban, könnyen lehet, hogy nem is fog kelleni a hazaútig, mivel a szálloda tényleg a központban van, minden pár perc gyalog.

Hogy valami jót is írjak, az ellátás nagyon jó volt, isteni meleg frissen sült kalács is volt a reggeli svédasztalon, több féle meleg ennivalóval (virsli, bundáskenyér...), bár ez utóbbaik néha elég hidegek voltak.

Mi nem sokat voltunk a szobában, tényleg csak aludni jártunk oda, így azért nem volt annyira borzalom. Bár mikor kijelentkeztünk, eléggé ledöbbentem, mert a recepció előtti aulában sem volt tiltva a dohányzás, így a kijelentkezésre várók és kedves rokonaik ott szívták a reggeli sokadik cigijüket a szerencsétlen várakozó nem dohányzók, gyerekesek között. Mivel szellőzés nem volt, hát ez sem tetszett túlzottan.
Nem tartom magam harcos nemdohányzónak, de eléggé le voltam döbbenve, hogy ezt nem lehet megoldani.

Összességében azért nem lesz a kedvencünk, és nem is ajánlanám ezek után senkinek a szállodát.
Értékeld az élménybeszámolót!
9 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina