Teljes a csapat, irány Bamako!

Magyarország Budapest

Ott-tartózkodás ideje: 2008. okt. 16.  - 2008. okt. 22. (6 nap)

0 hozzászólás I 3 854 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. jan. 13. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar BKFOngoBamako Beszámolója

Cimkék: bamako  bkf  csapat  futam  verseny 

Teljessé vált a BKF Bamako Team. A tesztekkel és személyes interjúkkal fűszerezett kétfordulós válogatás után, közel 30 jelentkezőből sikerült kiválasztani a csapat negyedik, hölgy tagját.

Közel egy hónapja öntötte el az az első plakát-áradat a Budapesti Kommunikációs Főiskolát, mely egy addig a színfalak mögött húzódó, azonban annál nagyobb és fontosabb projektre hívta fel a figyelmet. Ezeken a plakátokon egy invitálás volt, mégpedig egy válogatásra, mely úgy látszik, hogy valóban felcsigázta a BKF női hallgatóit, hiszen közel 30-an gondolták úgy, hogy a fent említett hívószavak extrémitása ellenére (vagy éppen ezeknek okán) elmennek a válogatásra.

Az első forduló Október 16-án zajlott le. Feszült arcok, izguló hölgyek tömkelege, kamerák és a zsűri figyelő tekintetének kereszttüze; ez jellemezte az első pillanatokat. Azonban a BKF Bamako Team tagjai, illetve Rekettye Gábor BKF kommunikációs és marketing igazgató által alkotott zsűri hamar feloldotta a hangulatot. A tesztek, interjúk felett egy kis torna is belefért, hiszen a „plakátgyűjtési” feladat időnként komoly aktivitást igényelt a nevezőktől.

Az első forduló sikeresen lezajlott. Rengeteg szimpatikus, alkalmas jelentkező akadt, ezáltal a zsűri úgy érezte, hogy alaposabb vizsgálódás szükségeltetik a legjobb döntés meghozatalához, így nem volt más választásuk: egy második fordulót is ki kellett írni.

A több száz oldalnyi tesztrengeteg kiértékelése után a legjobb 8 versenyzőt hívták vissza a második körre. A mindent eldöntő eseményre Október 22-én kerítettek sort. Ekkor már ismerősként köszöntötték egymást a versenyzők, így a hosszabb, személyes interjúkra való várakozást amolyan könnyed, víg kedélyű „női” csevejjel ütötték el.
Az újfent késő estig elhúzódó válogatás után valamelyest letisztult a kép a zsűri előtt, de a döntést így is roppant nehéz volt meghozni.

Hosszas gondolkodás és tanakodás után azonban végül megszületett az eredmény.
Aki részt vehet a 2009-es Budapest-Bamako Rally-n a BKF Bamako Team tagjaként, aki Afrikában egyedüliként képviselheti majd a BKF hölgy divízióját, aki részese lehet ennek a hatalmas kalandnak, aki „Csernusian” szólva immár elmondhatja magáról, hogy Ő bevállalta az nem más, mint Jámbor Szonja!

Tehát immáron teljesé válta névsor. Bovier György, Jámbor Szonja, Kézai Béla és Kiss Gergő alkotja majd a Budapesti Kommunikációs Főiskola csapatát, mely 2009 Januárjában indul neki a két hetes afrikai rally-versenynek. Ők azok, akik nekivághatnak annak a 8000 km-nek, ami vélhetően az életük egyik legnagyobb kalandja lesz!
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Az itthon.blog.hu ajánlásával
étterem Vegetáriánus ebéd egy steakhouse-ban
A KNRDY az Október 6. utcában az óriás steakek hazája ? most azonban a húsmentes vagy kímélő...
gasztronómia HelloHal - tiszai halbisztró Budapesten
 Amit a magyar konyha képes előállítani csirkéből vagy sertésből, az halból is elkészíthető.  ...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina