Samnauni ékszerdoboz

Svájc Samnaun

Ott-tartózkodás ideje: 2008. nov. 01.  (1 nap)

2 hozzászólás I 2 971 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. feb. 04. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar 1angel Beszámolója
Senki ne menjen Samnaunba, aki csak teheti kerülje el.
Indoklás : Minden nagyon drága, a hotelszobák rondábbak mint egy magyar panzió kamionosoknak. Habár szebbb is van, de ezt árban meg is lehet nézni, aludni otthon is lehet.
A munkaerőt átvert keleteurópai emberekből palizzák be, akik napi 12 órát dolgoznak, és úgy élnek mint a rabok a börtönben.
Aki egy kicsit is tiszteli az embert, az már csak azért sem menjen oda, hogy gondoljon a sok megkínzott keleti gyerekekre akik verejtéke INGYEN árán kapják Önök a DRÁGA szobát. Az egész falu egy nagy család, alig van olyan aki nem családtag, tehát mindegy hol száll meg az ember minden hotelban jobban lefejik mint egy svájci tehenet.
akinek ennyi pénze van, az inkább menjen : Dominika, Jamica, Costa Rica etc..., ott legalább azok kapnak az utasok pénzéből anni, akik erre rá vannak szorulva.
Samnaunban INTERNET nyista , 5 CHF néhány perc használ, szándékosa lelassított gépek használatáért, habár a lélegzetvételért nem kérnek pénzt, de ezt is kalkulálják.
az ékszerdobozról pedig annyit, hogy valóban sok a kő, de azok hegyi kövek, és nincs közöttük semmi olyan ami értékkő címen ott megtalálható lenne. Tehát egész Samnaun egy kész átverés !
1angel kapcsolódó élménybeszámolói:
További kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
2 (3 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Nyuszi86 - 2010.09.16. 12:10

Zsuzsi0424 véleményét osztom.Nagyon szép völgyben van az öt kis falu, a legbelső Samnaun. Nagyon sok dolog olcsóbb, mint Magyarországon.Vámmentesen lehet vásárolni, így még a benzin is jelentősen olcsóbb, mint nálunk. A szállodák nagyon szépek, szinvonalasak.Érdemes oda ellátogatni!
www.samnaun.ch http://www.gemeindesamnaun.ch/website/gp/gp09.asp Üdv: Ibolya

zsuzsi0424 - 2009.09.24. 23:05

Először is én nem tudom,hogy Te vendégként voltál e Samnaunban,vagy ott dolgoztál e,de ha ilyen véleménnyel vagy,akkor Te sokmindent nem tudsz a samnauni életről!!!A munkaerő 70%-a Portugál,elvétve egy-két Szlovák és Magyar.Ami a fizetést illeti,korrekt,a munkabeosztás napi 8óra,heti egy vagy két szabadnappal!Az internet hozzászólásom csak annyi,hogy minden munkahelyen,korlátlan internetszolgáltatás van,amit ingyen használhat a dolgozó,vagy maximum 10eurót kell fizetnie érte egy hónapban!Az árak,valóban nem a magyar emberek zsebére vannak kalkulálva,de egyébként sincs jelentősége,mert nagyon csekély a Magyar vendégek száma!Ne egy kinai bolt áraiból induljál ki,mert Samnaun a Világvezető márkaboltjaival van tele!Vannak megérő dolgok pl.parfüm,cigaretta,alkohol,órák stb...ami olcsóbb mint Magyarországon!Röviden ennyi lenne a hozzászolásom!!!Zsuzsi Samnaunból:-)


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina