Csillaghullás...

Magyarország Tata Diana Golf Hotel & Old Lake Golf Club ****

Ott-tartózkodás ideje: 2009. márc. 20.  - 2009. márc. 21. (1 nap)

0 hozzászólás I 1 480 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. márc. 22. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Flood Beszámolója
Flood értékelése:

1.2

Az értékelések összesen:

2.7

Eddig 2 utazó értékelte.

Valami baj lehet a karmámmal, mert minden igyekezetem ellenére már harmadszor térek vissza ebbe a szállodába. Ezek általában céges programok, mivel jószántamból az első után messzire elkerültem volna.
De sebaj, sikerült a jelenlegi szolgáltatással immár céges szinten is elveszíteni a (nem teljesen önszántából) visszatérő vendéget.
Egy a márciusi télben kivitelezett outdoor csapatépítő program után volt itt a szállásunk amivel az alábbi apró problémáink adódtak:
1. Nincs melegvíz. Átfagyva, porosan, koszosan az ember nagyon tud vágyni egy forró zuhanyra és egy jó pálinkára. Hogy egy 4* hotelben nincs melegvíz még előfordulhat (de akkor nagyon jóindulatú vagyok) de hogy erről a recepción említést sem tesznek, Pl.: "Uraim, a szoba kész, de tusolni csak egy óra múlva tudnak, mert technikai problémáink adódtak." az elég furcsa. E helyett tus alá be, víz megereszt, gyors jéggé dermedés, hmmmva anyázás, rekord sebességű fürdés, radiátor átölelelés (feleslegesen mert az is hideg), ismét egy kisípoltható körmondat, majd irány a bár, hogy próbáljunk belülről felmelegedni.
2. A bár: Pálinka? Két üveg Zwack féle Fütyülős mézes, üvegenként 1-1 deci beltartalommal. Se nem pálinka, se nem elég.. Csapolt sör? Az nincs
3. Vacsora: Az eddigiek alapján ettől féltem a legjobban. Nem hiába: 3 steak-et 3 féle képpen rendeltünk véresen, médium és jól átsütve. Lett belőle 3 médium... No comment
A borok már-már a kabaré határát súrolták, mert a készlet és a borlap köszönő viszonyban sem volt egymással. Minden ből max. 2 palack volt (ha volt), a felszolgált borok hőmérsékletéről már nem is teszek említést...
4. Reggeli: A hideg jegyében jéggé dermedt sült kolbásszal és virslivel (mustár csak külön utánjárással) kedveskedtek.
Az hogy a szoba olyan messze van a kategórában jelölt csillagszámtól hogy hasonlatot sem találok nem érdekes, mert egy éjszakára szinte bárhol elalszom, de az olyan apróságok mint a zuhanyban a tusfürdő helyett a folyékonyszappan kicsit pitiánerségnek tűnnek.
Sosem golfoztam, de valahogy más szolgáltatási színvonalat képzelek mögé...
Nálam csillaghullás volt: a 4-ből kettő ha maradt.
Értékeld az élménybeszámolót!
8.5 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
somló Somlói borvarázs
 ?A bor férfidolog, csendesen kell beszélni róla. Leghelyesebb egy pohár bor mellett.? ?...
mór Borozzunk Móron!
Ha MÓR, akkor BOR! Ha október, akkor Móri Bornapok! Nem is lehet ez másképp, mint sok éve már. Az...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina