Amboise kastélya

Franciaország Loire-völgye

Ott-tartózkodás ideje: 2006. márc. 01.  (1 nap)

3 hozzászólás I 8 918 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. jún. 04. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Mamszi Beszámolója
Amboise egy nagyon szép kastély, arról nevezetes, hogy élete utolsó éveit és ezalatt kisérletei egy részét a kastélyban a közeli folyón végezte Leonardo da Vinci.
Találtható a kastély kertjében emlékműve is és mivel itt halt meg, itt is fekszik a sírja.
A város is nagyon kellemes fekvésű, egy vízparti város, folyóparti, olyan hangulata van egy kicsit, mintha Szentendrén járna az ember.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Mamszi - 2007.07.17. 11:23

Kedves rosszpénz!Mi a francia útjainkat mind a Párizs Tours-szal tettük meg, elégedettek vagyunk az iroda szolgálatatásaival, minden szempontból.Ha bővebb információk érdekelnek róluk, akkor keresd fel a www.parizstours.hu weboldalt.Nem számított ez nagyon drága útnak, repülővel mentünk, nem autóbusszal, utóbbival még olcsóbb is. A szállodák, amelyekben megszálltunk, számunkra megfelelőek voltak, mind három illetve négy csillagosak. Az idegenvezetők nagyon kedves, nagy tudású és sok olyan információt is elárultak az országról, a városokról, helyi nevezetességekről és magukról a francia emberekről, a francia történelemről, amit lehet, csak nagyobb keresgéléssel vagy ott élő rokonoktól, barátoktól tudnál meg. Ezen kívül egy-egy csoport a szabadon választható együttes vacsora keretében szintén együtt tud lenni az idegenvezetővel, az autóbuszvezetővel és egész családias hangulatot tudnak így teremteni ezek az összejövetelek. Odafigyelnek az utazóra, nekünk ha Franciaország az úticél, ennél az irodánál nem hiszem, hogy jobban tudnának ajánlani már.És biztos visszatérünk egyszer, mert egy normandiai út is érdekelne.

forest - 2007.07.17. 09:36

c-travelen, van ez az ajánlat:
http://www.c-travel.hu/kulfold/parizs_loire_normandia_ponttours
Párizs-Loire-Normandia
Ár: 119. 900 Ft/fő 6 nap

illetve ez: http://www.c-travel.hu/kulfold/templomos_lovagok_kincse

rosszpénz - 2007.07.17. 09:18

Szia! Milyen nagyságrendű összegbe kerül kb. egy ilyen Loire menti körüt? Belpők, hogy alakulnak, mennyi a kastélyok közötti táv?Egyébként gratulálok az úthoz, régen vágyom már ide én is!


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina