egy csodálatos hét taljánföldön

Olaszország Bibione

Ott-tartózkodás ideje: 2004. jún. 13.  - 2004. jún. 20. (7 nap)

0 hozzászólás I 4 692 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. jan. 23. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar kislepke Beszámolója

Cimkék: bibione  itakaapartmanház  olaszország 

Budapestről indultunk busszal Bibionéba.
Gyorsan megérkeztünk a busszal csak éjszaka majd meg fagytam a buszon , mert a légkondi ezerrel működött.Mindenkinek ajánlom a hosszú nadrágot nyáron is!
Megérkezve hajnal 5órakkor igazán fáradtan kicsit húzós ,hogy belegondólva csak du 2kor foglalhattuk el a szállást.Találtunk két oadot ahól kicsit megpihentünk.
6 óra körül lementünk a partra ami csodálatos reggel.
10 órakkor elmentünk a csekkoló helyre és a srác aki ott dolgozott megengedte ,hogy a csomagjainkat ott hagyhatjuk. Persze a kamerát és a pénzt magunkal vittük.
Mikor elfoglalhattuk a szállást a fiatalember a kocsián el is vitt oda. nagyon rendes volt és tudott is magyarúl.
Elfoglalva apartmanunkat gyönyörű kilátás nyilt a tengerre.Gyönyörű volt az apartmann,pedig csak az alapvető berendezési tárgyak voltak.Viszont hatalmas erkély volt ahonnét étkezés közben is a tengert láttam. Mindenkinek ajánlom az Itaka apartmanházat!Bibionéban mivel mi főztünk diszkontban vásároltunk . ildi diszkontban ami egésszen jó árakkal rendelkezik. ott található ahol a turistabuszok leteszik a turistákat.
korán reggel érdemes a partra lemenni mert a tenger ilyenkor vissza van húzódva és lehet fogni apró tarisznyarákokat.persze mi visszaengedtük őket de a fiamnak hatalmas élmény volt.A parton szabadstrand van. Nem kötelező a napernyő és nyugágy bérlés mivel egy türülközővel is el lehet lenni a tenger mellett.
Egyik nap átmentünk Velencébe.Az utazási irodánál lehetett lefoglalni a programot. Egy jahtal vittek át ami egy hatalmas élmény volt számomra.Elmentünk a tengerészeti múzeumba amit mindenkinek ajánlok,mert gyönyörű!!!!!Megnéztünk sok szép templomot amik felejthetetlenek.Visszaindulás elött megpihentünk egy szép parkban.A vissza érkezés bibionéba kicsit húzós volt,mert egy német túrista szívinfarktusban meghalt a hajón még indulás elött.De azért felejthetetlen volt az egész nap. A további napok is gyönyörűen teltek. Nagyon sajnáltam mikor haza kellett jönni. Tehát Bibione tényleg a túristákból él és mindent meg is tesznek ,hogy mindenki jól érezze magát!
Értékeld az élménybeszámolót!
5.5 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina