Lehúzás és a Bakony csendje

Magyarország Bakonybél Hotel Odvaskő

Ott-tartózkodás ideje: 2009. jún. 16.  - 2009. jún. 18. (2 nap)

2 hozzászólás I 5 525 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. júl. 27. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar ozoli Beszámolója
Hotel Odvaskő értékelése
ozoli még nem értékelte!
Az értékelések összesen:

3.3

Eddig 2 utazó értékelte.

Az egy hetes nyári szabadságunkat szerettük volna ebben a szállodában eltölteni. Már akkor gyanút kellett volna fognom, amikor a foglalásnál előleget kértek.
Hosszú évek alatt ez eddig kétszer esett meg velem kis hazánkban, mindkét szállás kritikán aluli volt.
Érkezés délután hat körül, pannonhalmi nézelődés után, kellőképpen fáradtan. A szálloda udvarába nem tudtunk bemenni elsőre, kint kellett megállni a külső parkolóban, mivel a bejáratot egy teherautó állta el. Megkaptuk a szobát. És máris ért minket az első sokk: A szoba valóban kifogástalan volt szállodához „méltó”. De a fürdőszoba… inkább egy (olcsó) kemping színvonalát idézte. A mosdóban a csaptelep nem volt rögzítve. Mivel egykaros volt, minden nyitásnál jött kifelé a mosdóból, csak a bekötő cső tartotta a helyén. A WC öblítése is „tudományt” igényelt. A lehúzás után nem indult ám el a szokásos vízzuhatag, csak némi csordogálás majd úgy kb. fél perc után néha jött egy kicsit több víz (az első lehúzásnál a tartály lehúzója is a kezünkben maradt). Ezek után már nem is meglepő, hogy a mosdónál lévő folyékony szappan adagoló üres volt (nem is sikerült elérni, hogy megteljen amíg ott voltunk), zuhanytálcáról hiányzott a zománc néhol.
Az első döbbenetből felocsúdva felcuccoltunk, bízva abban, hogy úgysem a szobában töltjük a szabadságot, aludni meg jó lesz (a szoba kifejezetten ízléses volt). A gondjainkat elmondtuk a hölgynek akitől a kulcsot kaptuk. Mondta, hogy a fürdőt sajnos még nem újították fel, de felküldött valakit, hogy a WC tartályt rakja össze (mint utóbb kiderült a szakácsot konyhai öltözékében!!!). Első napra utolsó meglepetésként maradt, hogy felújítás miatt a medence nem használható. Ha előleget nem kértek volna szerintem már itt odébbálltunk volna…
A vacsora meglepően tisztességes volt, korrekt ár/érték arány, ízletes.
Az kegyelemdöfés(ek) a második nap reggelén értek minket. A medence és egyéb felújítása hallhatóan folyt. A munkások hét, fél nyolc körül kezdtek dolgozni. Nem voltak különösebben hangosak, de ki szeret a Bakony csöndje helyett olyasmire ébredni, hogy „Józsi hozd a markolót”? És Józsi hozta, azt is meg volt betonkeverő, dömper, teljes munkagép paletta. A teniszpályán is ezektől néhány méterre lehetett játszani. Ezek után már csak a reggeliben csalódtunk, ami meglehetősen szegényes volt (egy háromcsillagos szállodához képest mindenképpen). Csak kenyér, semmi péksütemény, tej felvizezve! Felvágott sajt választék nélkül, valami mindig hiányzott (kiskanál, csésze, tányér…). Mellesleg megjegyzem, hogy a szállodában az egykori recepció felett (ott jártunkkor a bárt használták portának is) egy két csillagos réztábla lógott, míg a neten három csillagosnak hirdetik magukat.
A település másik valóban három csillagos szállodájában ugyanazért a pénzért valóban az elvárt (és megígért) szolgáltatásokat kaptuk.
Aki rajong a lehúzásért, a kemping szintű fürdőszobáért, a gyerektábor színvonalú reggeliért és ezért három csillagos árat is fizet, annak javaslom az Odvaskő Hotelt, a többiek keressenek egyéb szálláslehetőséget a környéken (van bőven). A mi esetünkben a felújítás csak ráadás volt, anélkül sem ér ez a szálloda annyit amennyibe kerül.
ozoli kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Mimmok - 2009.09.14. 14:40

Szeptember elején töltöttünk el 3 éjszakát a Hotel Odvaskoben: a fent leírtakkal maximálisan egyetértek, teljes mértékben a valóságot tükrözik. A reggeli hatalmas csalódás volt, a vacsora viszont kituno minden este. A felújítások még mindig tartottak, a fürdoházat viszont már lehetett VOLNA használni... ezt ottjártunkkor senki nem tette, nem tudom mikor takaríthatták utoljára... és hogy felújították volna?!

ozoli - 2009.08.03. 11:32

Most kaptam ezt a választ a szállodától, kicsit több, mint egy hónappal azután, hogy E-Mail-ben panaszkodtam náluk:"Tisztelt Otruba Zoltán ! Elnézését kell kérnem, amiért a pihenése a mi hibánkból kellemetlenül kezdődött.Sajnálom, hogy a hotel területén folytatott munkálatokról nem tájékoztattuk .Szeretném enyhíteni a rossz tapasztalatokat, így felajánlok Önöknek grátiszként 2 db kétágyas szobában 2 éjszakás pihenést az Odvaskő Hotelban , előzetes egyeztetés szerint szeptember vagy október hónapra amennyiben Önöknek is megfelel. A jelzett időpontra az építkezés tervezetten befejeződik, teljes körűen fog működni a fürdőházunk a medencével, a szaunával és a jakuzzival.Építő jelegű kritikáját megköszönve, törekedni fogunk a hibák kiküszöbölésére, de köszönöm a konyhával kapcsolatos dicsérő szavait is. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Tégi Imre szállodavezető"A gesztus nemkem mindenképpen szimpatikus


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
somló Somlói borvarázs
 ?A bor férfidolog, csendesen kell beszélni róla. Leghelyesebb egy pohár bor mellett.? ?...
mór Borozzunk Móron!
Ha MÓR, akkor BOR! Ha október, akkor Móri Bornapok! Nem is lehet ez másképp, mint sok éve már. Az...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina