All inclusive kollégium

Magyarország Balatonfüred Hotel Marina ***

Ott-tartózkodás ideje: 2009. aug. 02.  - 2009. aug. 06. (4 nap)

0 hozzászólás I 1 960 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. aug. 20. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar gcsik8 Beszámolója
Hotel Marina *** értékelése
gcsik8 még nem értékelte!
Az értékelések összesen:

4.1

Eddig 8 utazó értékelte.

Korábban már többen is mondták az ismerőseim közül, hogy voltak a Marinában, és jól érezték magukat. Annyit fűztek hozzá, hogy a szobák berendezése egy kicsit ódivatú...

Érkezésünk után a recepciónál éppen egy 30 év körüli fiatalember emelt hangon reklamált, miszerint ő nem hajlandó kollégiumi szobában lakni, adjanak neki egy olyan szobát, mint amit a neten látott! Hát ez jól kezdődik, gondoltam magamban.

Nos a szoba az tényleg durva! Ha 1 gyerekkel érkezünk pótágyas szobát kapunk, ami a szoba szerény mérete miatt úgy van megoldva, hogy a két felnőtt ágya hosszában - nem egymás mellett franciaágy jelleggel- van elhelyezve, a két egymás végébe helyezett ágy jellemzi a szoba hosszát, ugyanis ennyi, szélességben pedig az ágy és a pótágy között van 1 méter körülbelül. A pótágy nagyon kényelmetlen, az ágynemű szintén kolis stílusú. Klíma nincs, felárért lehet ventilátort bérelni. A bútorzat ezeréves. Az ablak műanyag, terasz nincs- ami sokat javíthatna a térérzeten, maga az ablak derékmagasságban nyílik -kisgyerekesek észnél legyenek!!! A személyzet elmondása szerint a főépületben a szobák mind egyformák, csak emeletenként 2 darab apartman van, ami némileg nívósabb. A fürdő plusz wc szintén pici, nem túl modern, elmegy kategória.
A szálloda 1969 -ben épült!

Hát ennyi volt a rossz, a többi viszont túlzás nélkül pozitív és színvonalas!
Értem ezalatt a személyzet udvarias, előzékeny, türelmes viselkedését, valamint a minden igényt kielégítő all inclusive vendéglátást! A főétkezések a szálloda éttermében lehetségesek, svédasztalos, bőséges, változatos, finom, bárhol megállná a helyét!!!
Az üdítő Coca márkájúak, mint a "Mekiben", sör,bor, tömény szabadon fogyasztható. A kávé frissen őrölt profi gépből érkezik, szuper!
Napközben a rendezett, ápolt elkülönített szállodai parkban található külön étterem látja vendégül a "folytonevőket" -van lángos, oldalas, gyümölcs, szendvicsek, innivalók stb.
Maga a strand is teljes elfoglaltságot ad, gyerekbarát módon kialakítva, van sekély vizű Balaton elkülönítve kicsiknek, lehet pecát, vízibiciklit, elektromos csónakot bérelni, van mini dodgem, profi hevederes gumiugráló, minigolf, gumiasztal, légvár! Az árak kimondottan kedvezőek!

Szerintem a Danubius Hotels láncolat vezetői a következő módon találták ki a Marinát a jelen vendégei számára: "gyerekek van itt ez a Marina, mit csináljunk, romboljuk le vagy próbáljuk meg valahogy piacképessé tenni?! Legyen inkább az utóbbi!" Na így igyekeztek kicsit kozmetikázni az épületen, mellétettek egy nagyon jó vendéglátást, és a teltház szerint a dolog működik!

Annak ajánlom a helyet, aki szereti a Balatont, szeret sokat és jót enni nem drágán (20 000 HUF/2 felnőtt plusz gyerek/éjszaka all inclusive), és akinek mindemellett majdnem mindegy hogy hol tölti a rövid éjszakát, magyarul jól tud aludni bárhol!!!
Értékeld az élménybeszámolót!
6 (4 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
könyv A medál titka - könyvajánló
Korábban már találkozhattatok az blog hasábjain könyvajánlókkal, most ezt a listát szeretném...
látnivaló A Balaton északi kapuja
Felsőörs, Veszprém felől érkezve a Balaton északi partjának egyik kapuja. A völgyekkel szabdalt...

Magyar  Română  Slovenčina