Csalódás

Törökország Marmaris Caprice Beach Hotel ****

Ott-tartózkodás ideje: 2009. aug. 21.  - 2009. aug. 28. (7 nap)

0 hozzászólás I 2 399 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. aug. 29. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar abraham Beszámolója

Cimkék: MarmarisCaprice 

abraham értékelése:

2.6

Az értékelések összesen:

3.3

Eddig 2 utazó értékelte.

Sok jót hallottunk a török Marmarisról. A Best Reisen utazási irodában jó szállodaként all inclusive ellátással a Caprice Beach Hotelt ajánlották. Kissé tartottunk az indulás előtt 2 nappal közölt repülő menetrendtől: a hajnali 3.25-ös indulás nem túl kényelmes. A török reptérre 9 óra előtt érkeztünk és kb. 90 kilométer utazás után érkeztünk a szállodába 11 óra körül. Két busszal, kb. hetvenen, sok gyerekkel. A fogadtatás nagy csalódás volt: a közel 40 fokos hőségben, a légkondicionálás nélküli kis recepciónál egyetlen hotel alkalmazott próbált foglalkozni a feleslegesen bürokratikus adatokat kérő bejelentkezésekkel. Az iroda az adatokat előzetesen megküdhette volna, amit csak hitelesítenünk kellett volna. Közben jött még egy busz, hatalmas volt a tumultus. Ülőhely alig, willkommen ital helyett veszekedés, kavarodás. Mi kevéssel délután 2 óra előtt (3 óra várakozás!) megkaptuk a szobakulcsot, de volt közöttünk, aki ezt csak 15 óra után kapta. Abszurdum egy négycsillagos szállodában. Nyilván tudták a vendéglétszámot, elviselhetőbbé kellett volna tenniük a várakozást.
A szálloda a prospektusa szerint több mint 500 ágyas, saját tengerparttal és medencével rendelkezik. Nos a tengerpart: ez mintegy 25-ször 10 méteres partsáv, amin volt szorosan elhelyezve 50 napágy. Természetesen ez hajnali helyfoglalásokat, ideges légkört jelentett. A belső édesvízes medencével hasonló volt a helyzet, ott még ennyi hely sem volt. A közelben volt fizetős tengerparti hely, ott tudtunk napozni. De akkor a hotel ne hirdesse üdülőszállónak magát.
Az ellátással is gond volt: hét nap alatt az eléggé szűkös választék alig változott, az italmenűben lévő kisszámú ital között a bor szinte ihatatlan volt.
A hotelszobában volt egy kisméretű tévé, változtathatatlan műsorstrutúrával (amelyről leírás nem volt). Bár a vendégek jelentős része, ottlétünkkor kb. 20 %-a magyar volt, természetesen magyar nyelvű adó nem volt, sőt még a CNN is törökül beszélt.
Az utazási iroda prospektusa számos szállodai programról ír. Néhány gyermek és sportprogram valóban volt, de korábban más helyeken sokkal színesebb műsorral találkoztunk hasonló szállodákban.
Szerintünk ezt a szállodát az irodának nem volna szabad négycsillagos hotelként ajánlani.
Marmaris fekvése és maga a város viszont valóban szép, a tenger tiszta. De a Caprice Beach Hotelbe többé biztos nem megyünk vissza.
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
6 (3 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina