Jobb ma a marketing és még nem is túlzok (Gosztola)
Magyarország
Gosztola
Gosztola Gyöngye Étterem és Panzió

Ott-tartózkodás ideje: 2009. aug. 01. - 2009. aug. 05. (4 nap)

Gosztola Gyöngye Étterem és Panzió értékelése
zacky74 értékelése:
2.4
Az értékelések összesen:
3.4
Eddig 6 utazó értékelte.

A medence iszonyúan hideg, még nekem is pedig én "vizes" gyerek vagyok de 10 perc után ki kellett jönnöm. A megérkezéskor közölték hogy a medencébe a szűrő miatt úszósapkát kell hordani mert hogy a szűrő eldugul és nehéz takarítani.(wellenss hotel!!!!) Aztán kiderült hogy csak annak akinek hosszú a haja (fiúknak nem kell mert rövid a hajuk, diszkrimináció?). Mikor lementünk megnézni mondanom sem kell nem sok ember húzott sapkát akin meg volt az zuhanysapkát kapott. A kinti részen van egy hatalmas kert ahol lehet napozni, van egy kisebb halas tó, ping-pong asztal, salakos teniszpálya.
A kajáról annyit hogy érkezéskor még elég volt a mennyiség de ahogy többen lettünk hiába mentünk le általában 1/2 órával a nyitás után vagy hely nem volt vagy volt hogy bizonyos ételek el is fogytak és a pótlás is eltartott elég sok ideig, ha egyáltalán kaptunk. Az ételek reggelinél ismétlődtek (bundás kenyér, rántotta, virsli,kolbász, péksüti), ital: kávé,tej, poros narancslé, és teák. A kaja minőségével alapjában véve nem volt gond csak hát a mennyiség...Vacsira is volt hogy több napig jött vissza a leves pl. barack krémleves 2 nap, tyúkleves előszőr csak zöldséggel,tésztával, másnap már gazdagon.
Kikapcsolódási lehetőség a Lenti fürdő ami tényleg szép van kinti élmény medencéje és egy pár gyógyvizes és úszó medencéje. Ezen kívül van a közelben egy horgász tó kb. a falutól 1.5 km-re és bicikli út az erdőn keresztül mind ehhez a tóhoz és lentibe is be lehet jutni biciklivel pont a strandhoz. Mivel kifogtunk esős időt ezért mi az agyagozást is kipróbáltuk amit egy szomszédos faluban lehetett igénybe venni kb. 25 km-re a falutól.
Összességében a panziót én azoknak ajánlom akik pár napot akarnak csak eltölteni, hosszú távra nem érdemes menni, csendes környezetre vágynak esetleg romantikázni egy kicsit, vagy aki biciklivel szeret egész nap túrázni a környéken.
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!

10 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!

Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a témához!
Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó
album