Gosztola Gyöngye Zalában
Magyarország
Gosztola
Gosztola Gyöngye Étterem és Panzió

Ott-tartózkodás ideje: 2009. aug. 19. - 2009. aug. 27. (8 nap)

Cimkék: gosztola gosztola gyöngye lenti szálloda wellness zala

Gosztola Gyöngye Étterem és Panzió értékelése
horvi értékelése:
4.4
Az értékelések összesen:
3.4
Eddig 6 utazó értékelte.

Ez egy valóban családias szálloda. Nagyon közvetlenek a dolgozók és a tulajdonosok is, akik maguk is részt vesznek a mindennapi munkában. pl a kirándulásokat is ők szervezik. Aki pihenni akar, csendre és jó levegőre vágyik, annak mindenképpen ajánlom. A szállodában is lehet pihenni vagy jókat lehet kirándulni a környéken: Szlovénia, Őrség, Lenti Gyógyfürdő. Több évszakban jártunk már itt, a nyár kicsit zsúfoltabb.
A konyhájuk isteni, nagyon finom házias ételek vannak vacsorára, és bőséges a választék. Egyéni kívánságokat is teljesítenek: én pl lisztérzékeny vagyok és készítettek külön ételt, ha nem volt aznap nekem megfelelő. Ár-érték arányban nagyon kedvező a szálloda. Sok szolgáltatásuk van, szinte minden, mint egy nagyobb 4*-os szállodában, viszont itt sokkal barátságosabb a légkör. Mi már szinte mindent kipróbáltunk: uszoda, masszázs, kerékpárkölcsönzés, szlovéniába kirándulás, horgászat. A környék programjaiból és látnivalóiból nagyon jól felkészültek: leírást, térképet is kaptunk.
Szóval tényleg csak ajánlani tudom
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!

0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!

Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a témához!
Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!