Málta, 7-8. nap - Golden Bay és hazautazás

Málta Golden Bay

Ott-tartózkodás ideje: 2009. szept. 19.  - 2009. szept. 26. (7 nap)

0 hozzászólás I 3 818 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. okt. 19. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar zebrina Beszámolója

Cimkék: Bay  Golden  Málta 

Az utolsó teljes napon az erkélyről láttunk egy sokemeletes óceánjárót, amint Valletta túloldalán húzott be a kikötőbe és magasabban volt a kéménye az erődnél legalább 2 emelettel.
Izgultunk, hogy aznap jóidő legyen, mert strandolni akartunk. Az idegenvezető megadta, hogy hol vannak homokos partok, a mi választásunk a Golden Bayre esett. Csodaszép napunk volt, a nap sütött, a tenger ezerféle kékben játszott, a parton nem volt zavaróan sok túrista, a sör hideg volt, a pizza forró és hatalmas, amit a parti büfében vettünk. Sajna elfelejtettük megkóstolni a fügekaktusz gyümölcsét, pedig itt tisztítva árulták. Legközelebb érdemes lesz átmenni a szomszédos öbölbe, most inkább heverésztünk a napágyon vagy áztattuk magunkat a jó nagy hullámokban.
A hazautazás napján már csak búcsúzkodtunk Máltától. Sétáltunk még egyet a parti sétányon, aztán beültünk a szálloda alatti klimatizált szuvenírboltba egy üdítő és süti mellé, mert kint iszonyú meleg volt. Minket vett fel először a busz, aztán összeszedte a többi magyar túristát is.
További kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Magyar  Română  Slovenčina