Málta, pár szó a szállodáról

Málta Sliema 115 The Strand

Ott-tartózkodás ideje: 2009. szept. 19.  - 2009. szept. 26. (7 nap)

1 hozzászólás I 5 463 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. okt. 21. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar zebrina Beszámolója

Cimkék: Málta  Sliema  szálloda  szoba 

115 The Strand értékelése
zebrina értékelése:

3.2

Az értékelések összesen:

2.6

Eddig 3 utazó értékelte.

Vegyesek a benyomásaim ezzel a szállodával kapcsolatban.
Amiben KIVÁLÓ:
- a mászkálós túristák számára rendkívül jó helyen van, a közeli Vallettával sűrű buszjárat köti össze,
- néhány autóbusz vonalnak itt van a végállomása, tehát adott esetben még csak be sem kell menni a fővárosba a busz pályaudvarra, hanem közvetlenül lehet eljutni a kiszemelt célponthoz,
- megunhatatlan a látvány a tengerre nyíló szobákból a Sliemai-öbölre és Vallettára (jó áron persze, tengerre néző felárral).
A szálloda 6. emelete átnyúlik a mellette levő épületbe, a mi szobánk ezen a részen volt, ezért csak erről tudok nyilatkozni. Azt hiszem, hogy alatta és felette irodák vannak. Engem ez a szálloda kicsit a régi SZOT szállókra emlékeztetett, azok voltak olyanok, hogy tulajdonképpen kívülről szép és kényelmes, de valahogy mégis tele van bosszantó apróságokkal. Csak egy példát mondok: nagyon rendesen takarítottak, viszont rohadt a fürdőszobafüggöny alja, de nagyon. Vagy: néhány hangulatlámpán kívül semmi világítás nem volt a szobában, ami nemhogy az útikönyv tanulmányozására nem volt elég, de jóformán semmire sem. Vagy: az erkélyen csak két szék volt, mi viszont hárman voltunk, így egy kis keserű íz is befigyelt a gyönyörködésbe. Vagy: ha nem rendezzük át azt az aprócska szobát (az alaprajz szerint ez a nagyobbak közül való volt, az utazási iroda el is adta tágas háromágyasnak, holott a pótágy alig fért el a tv-konzol alatt), akkor bakugrásban közlekedhettünk volna az ágyak között. Folytathatnám, de minek, ez a mi kedvünket nem tudta befolyásolni, inkább vihogtunk rajta, de legközelebb azért nem ezt a szállodát választanám.
Értékeld az élménybeszámolót!
4 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
fuszeres - 2011.01.15. 18:13

Itt laktunk mi is,2008. szeptemberben. Volt egy tucat jelentéktelen probléma, amit kis türelemmel el lehetett viselni. /Ennyi minden szállodában előfordul./ Nekünk nem volt gondunk az erkélyen a székek számával, mivel nem erkélyes volt a szobánk.Igaz,mi csak ketten voltunk. Mi a tetőteraszon müködő étteremmel elégedettek voltunk. Igaz, elsők között reggeliztünk, amikor még mindenféle kaja volt. A reggeli kávénkat a teraszon fogyasztottuk, ahonnét csodálhattuk a kilátást. Reggeli után azonnal indultunk csavarogni és bizony sokszor éjfél is elmult mikor vissza mentünk.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina