vegyes benyomások-balneo wellness hotel 4*

Magyarország Mezőkövesd-Zsóryfürdő balneo hotel

Ott-tartózkodás ideje: 2009. dec. 19.  - 2009. dec. 21. (2 nap)

1 hozzászólás I 2 722 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. jan. 05. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar pestilokista Beszámolója

Cimkék: -4*-zsóryfürdő-mezőkövesd  balneo  hotel 

balneo hotel értékelése
pestilokista értékelése:

4.2

Az értékelések összesen:

4.2

Eddig 1 utazó értékelte.

Még friss az élmény, tehát valós!
A település( zsóryfürdő ) eléggé érdektelen, nincs itt semmi, de mondjuk így karácsony előtt ez bennünket nem zavart, mivel igazából csak 3 nap pihenésre vágytunk. erre jó lehetőség volt a balneo wellness hotel de lux ajánlata, korrekt 22 ezer / fő / 2 éj áron. a honlap ( szó szerint: " valamennyi medencénk 34-38 fokos")meleg vizeket ígért, 5 szaunával. a dolog már a medencetérbe érve megdőlt, mivel az uszoda kiírás szerint is 28 fokos, az élmény medence pedig 30-32 fok. ez utóbbi jéghideg volt ( télen 24 fokos )állítólag rossz a fűtőrendszere, 2 nap alatt SENKI nem bírt belemenni. a nagy szívás nekünk volt, mivel mi kisgyermekkel érkeztünk akivel így nem tudtunk hová belemenni.a 2 thermál hőfoka stimmelt.
a szaunák közül a gőz, a tepidárium ill. az infra NEM működött, ez így összességében már komoly átvágás! én ugyanis mindent kifizettem, azt hogy mit kaptunk, mindenki döntse el. a működőképes 2 maradék szauna közül a naturistában nem voltunk, a másikban a járó-rács alatt vastag kosz! az egyik úszómester mogorva, a másik korrekt alak, tőle tudjuk pl., hogy a gőz hetek óta nem megy, kár hogy a foglaláskor ezt nem mondták!

az étterem egy légterű a recepcióval, érdekes kivitel, bennünket végül is nem zavart. csapolt pilsner urquell (600 ft ). a személyzet itt segítőkész, a kaja jó, bőséges. reggel a facsart levek vicces minőségűek. mi sarok szobát kértünk és kaptunk , hatalmas 40 nm körüli. HBO, hír tv, szállodában ritka! a zuhanykabinban áll a víz, pedig a szoba szép lenne.
zárt parkoló van, nem kérnek érte külön pénzt.
összegezve ebből a szállodából több odafigyeléssel lehetne egy jó helyet csinálni, de ezekkel a wellness átvágásokkal a határán voltam, hogy 1 nap után elmenjünk egy másik helyre...

Azt hozzá kell tennem, hogy a fizetéskor a reklamációnkat a wellness hiányosságait illetően, korrektül kezelték!
pestilokista kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
ibituba - 2010.01.20. 13:13

Mi is ezt a hétvégét töltöttük ott.egy éjszaka és egy délelőtt a szobánk fűtetlen volt még az általad említett dolgok,csak többszörös jelzésünkre lett fűtés,amikor már összepakoltunk,hogy akkor mi hazajövünk.fizetéskor még csak elnézést sem kértek a kellemetlenségért!ezt leszámítva tényleg jó hely lenne!de azt szerintem mi már nem akarjuk megnézni!


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina