nem õk fizetnek -szigetköz wellness hotel 4*

Magyarország Dunakiliti Szigetköz Wellness Hotel ****

Ott-tartózkodás ideje: 2009. júl. 01.  (1 nap)

0 hozzászólás I 4 237 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. ápr. 21. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar pestilokista Beszámolója

Cimkék: hotel-4*-dunakiliti  szigetköz  wellness 

pestilokista értékelése:

1

Az értékelések összesen:

3.2

Eddig 7 utazó értékelte.

Ennek a hotelnek a személyzete szereptévesztésben van, ugyanis NEM ŐK FIZETNEK nekem, hanem én nekik! helyesebben csak fizetnék, de amíg az alábbi módon állnak a vendégfogadáshoz, addig én biztosan nem leszek a kuncsaftjuk. itt az ongón olvastam,melyik szobát kell lefoglalni ahhoz, hogy az a duna-holtágra néző legyen. én jó előre megtettem ezt, több napot szándékoztunk itt eltölteni. azonban a portás már a fogadásnál bunkó volt,közölte, hogy nincs szükségünk liftre, mivel csak az elsőn van a szoba. mondjuk volt vagy 5 csomagunk, ezt inkább eldönteném én magam. a csávó, 25-30 körüli fazon, később is nulla segítőkészségű volt. a szoba, koszos, poros, büdös volt.a fürdőszoba elhasznált látszatot keltett.az erkélyen, ami miatt lefoglaltuk ezt a szobát, szintén szemét,ételhulladék.nem vicc!a klíma beltéri egységéről, ami a bejárat fölött volt, egy szakadt,fehér törölköző lógott alulról rákötözve, gondolom a csöpögés ellen védekezhetett így(az előző vendég?). természetesen hideg levegőt nem fújt. írásos visszaigazolásom volt erre a szobára, több hetes, ennyi idő alatt nem sikerült felkészülniük arra, hogy megérkezünk. lementünk reklamálni a portára, a csávó egyszerűen nem akart foglalkozni a panaszunkkal, végül kegyesen felajánlott egy másik szobát, ami viszont jóval kisebb volt és a parkolóra nézett. de ennek a lebonyolítását is rábízta a takarítónőre, aki nem éppen vendégfogadásra van kiképezve....na ekkor telt be a pohár, otthagytuk őket és átmentünk egy másik szállodába.a többi szolgáltatásról nem tudok beszámolni, nekünk ennyi épp elég volt.....

FRISSÍTÉS:
A HOTELRŐL SZzoli: " WELLNES BARÁTOK " néven -VÉLEMÉNYEM SZERINT- HAMIS, FIZETETT BESZÁMOLÓT TETT KÖZZÉ ITT AZ ONGÓN, AMELY ELLENTÉTES A HONLAP SZELLEMÉVEL ÉS MEGTÉVESZTI AZ ÉRDEKLŐDŐKET.
EZ A SZÁLLODA EGY ILYEN LÉPÉSSEL CSAK SZEGÉNYSÉGI BIZONYÍTVÁNYT ÁLLÍT KI MAGÁRÓL! NEM VESZI FEL KORREKT MÓDON A KESZTYŰT, HANEM KERÜLŐ UTAKON BÉRTOLLNOKOT VÁSÁROL, AKI HAMIS MÁZBA ÖLTÖZTETVE FÉNYEZI ŐKET.
pestilokista kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Magyar  Română  Slovenčina