kicsit zsúfolt -európa fit wellness hotel 4*

Magyarország Hévíz Hotel Európa Fit ****

Ott-tartózkodás ideje: 2008. nov. 01.  (1 nap)

0 hozzászólás I 3 278 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. jan. 05. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar pestilokista Beszámolója

Cimkék: 4*-hévíz-wellness  európa  fit 

pestilokista értékelése:

3.6

Az értékelések összesen:

4.1

Eddig 11 utazó értékelte.

Egy ajándék bónnal töltöttünk itt egy hétvégét, talán ennek köszönhettük a "remek" kilátást,nagyjából valami tűzfalat láttunk az ablakból. többször voltunk már hévízen, mindig sok a német(nyugdíjas)-ezúttal is tele van velük a hotel. és ami még meglepetés, elég sűrűn hallani orosz szót is. annyira nem bántuk, mert az egyébként 60 körüli évátlag így legalább fiatalodott valamit. a szoba azon kívül, hogy semmit nem látunk az ablakból, átlagos színvonalú,a széf be van zárva, úgy kellett kinyittattunk, vártunk a műszakosra vagy egy órát. tv adás minimális, 2-3 csatorna plusz német adók.
ja a parkolásért fizetni kell, a 25 ezer körüli szobaárba talán beleférhetne. félpanzión voltunk, a kaja nem rossz. a wellnessről pozitív és negatív benyomásaink is maradtak. sok medence van,de tél lévén, mi melegebbekre vágytunk.egyedül a kicsi thermál-medence hőfoka kellemes, de ott mint a heringek, rendesen sorba álltunk, hogy bejussunk. de egyébként is sokan voltak, hangzavar volt, mi gyerekes szülők vagyunk, de itt pihenni nem lehet. kevés a pihenő ágy -vagy sok a vendég?
ami nagy csalódás - az a szauna tér. a vendégszámhoz viszonyítva itt is kicsi a hely,igazából csak a gőzben férünk el. persze a német nyugdíjasokhoz alkalmazkodva divat a meztelenség, és mivel az összes hidegvizes lehetőség kimerül néhány egymás melletti,elválasztó fal nélküli, közös, nagy fénnyel megvilágított zuhanyzóban, ezért még behunyott szemmel is beléjük ütközöl. sok helyen voltam már, de ilyen, minden intimitást nélkülöző, úttörő-táborra emlékeztető szaunaegységben még nem voltam. egyszóval,maga a szálloda átlagos 4*, de a wellness szerintem lehúzza. ha kevesebb a vendég talán jobban élvezhető, de a szaunatér hiányosságai akkor is megmaradnak.
pestilokista kapcsolódó élménybeszámolói:
További kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
könyv A medál titka - könyvajánló
Korábban már találkozhattatok az blog hasábjain könyvajánlókkal, most ezt a listát szeretném...
látnivaló A Balaton északi kapuja
Felsőörs, Veszprém felől érkezve a Balaton északi partjának egyik kapuja. A völgyekkel szabdalt...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina