jó a wellness - hotel aquarell wellness 4*, cegléd

Magyarország Cegléd Aquarell Hotel****

Ott-tartózkodás ideje: 2008. júl. 10.  - 2008. júl. 13. (3 nap)

0 hozzászólás I 5 673 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. jan. 09. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar pestilokista Beszámolója

Cimkék: 4*  aquarell  cegléd  hotel  thermál  wellness 

Aquarell Hotel**** értékelése
pestilokista értékelése:

4

Az értékelések összesen:

4.3

Eddig 10 utazó értékelte.

Nyáron voltunk itt, nagyobb részt pozitív benyomásaink maradtak. Kezdem a szálloda külső képével: sok nyugat-magyarországi népszerű település megirigyelhetné ezt az épületet, impozáns, barátságos. Közvetlenül mellette van a ceglédi thermálfürdő, mi igazából a csúszdaparkja miatt néztünk be. az rendben van, de maga a strand elég érdektelen. zárt, sorompós parkoló van, ami jól jön, tekintve, hogy a szálloda előtt még lépni sem lehet a sok fürdővendég autójától.
átlagos előcsarnok- és akkor még legalábbis -nagyon kezdő személyzet. már a bejelentkezést is elég bénán csinálták, pedig 2-3(fiatal-talán tanulók?)portás is állt a pultban. a fizetéskor viszont kifejezetten le akartak húzni, vagy csak nagyon hülye volt a kis csaj. ugyanis olyan szobát kértem, ahol a fürdőkádba thermál víz(is) folyik, amit külön kell kifizetni, velem viszont az elhasznált 1 fürdőkádnyi mennyiséggel szemben, kb. 10 kádnyit akart kifizettetni. ez nagyon nem tetszett, nehezen de korrigált!
maga a szoba kellemes, tágas, nagy erkély,jól működő klíma, viszont kevés a csatorna a tv-n.
van játszószoba, egy kis bár, meg egy nagy étterem. udvariasak voltak, ezt értékelem, de nem nagyon értettek hozzá. a pusztához képest, elég húzós árakon dolgoznak, de még megfizethető. csapolt bitburger, ezen meglepődtem itt, a kajával igyekeztek, többé-kevésbé sikerültek a rendelések.a la carte étkeztünk, a kínálat szűkös.
a wellness: mutatós, tágas. nagy élménymedence, az elemek működnek. jó, tiszta a szauna-részleg, van működő gőz is. sok pihenő ágy, a thermál medencében az úszómester kérésre jó forró vizet csinál. az egyetlen negatív, hogy nincs kinti medencéjük, pedig lenne rá hely!
a környék, cegléd városával együtt(kb-5-6 km.)abszolút érdektelen, szórakozás csak az aquapark. még arra emlékszem, hogy nem volt újság a szállodában, mármint nem is árultak, a reggeli sportomért 10 km-t utaztam.
összességében a jelzett hibákat figyelembe véve is megéri, de igazából csak annak, aki a szállodára akar összpontosítani, mert azon kívül nem sok mindent lehet csinálni.
pestilokista kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
étterem Vegetáriánus ebéd egy steakhouse-ban
A KNRDY az Október 6. utcában az óriás steakek hazája ? most azonban a húsmentes vagy kímélő...
gasztronómia HelloHal - tiszai halbisztró Budapesten
 Amit a magyar konyha képes előállítani csirkéből vagy sertésből, az halból is elkészíthető.  ...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina