kastély a végeken-melczer kastély hotel-kéked

Magyarország Kéked Hotel Melczer Várkastély

Ott-tartózkodás ideje: 2009. jan. 01.  (1 nap)

1 hozzászólás I 4 546 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. jan. 19. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar pestilokista Beszámolója

Cimkék: hotel  kastély  kéked  melczer 

pestilokista értékelése:

3.2

Az értékelések összesen:

3.2

Eddig 1 utazó értékelte.

felvidéki szánkózásból jöttünk haza, amikor úgy döntöttünk, hgy mivel nem valószinű, hogy emiatt a kastély miatt újra erre járnánk, ezért kicsit ad-hoc jelleggel, de aludjunk ott. a környék nem túl izgalmas, keskeny mellékutak, egy-két álmos falu,majd a kastély.
inkább olyan vár jellege van egy kicsit, aki pompát vár, csalódni fog.vastag, tömör falak, kevés ablak, masszív bejárat. nem sok vendég volt, rajtunk kívül talán 1-2 szoba volt foglalt. én a netről kifigyelt lakosztályra alkudtam, sikerült is olcsóbban megkapnunk.
a konyha bezáróban volt, márpedig közel-távol nem volt más étterem, így gyorsan leadtuk a rendelést, majd becuccoltunk. ekkora apartmanban még soha nem voltunk,volt vagy 70-80 nm-es, korhű bútorokkal berendezve, faparketta, brutál nagyságú fürdőszoba. ami azt illeti előtte benéztem egy sima szobába, azért nem maradtunk volna ott, de ez érdekes élmény volt.az erkélyről közvetlen kijárás a kertbe, nyáron ez jó lehet.
a vacsi igazán zsíros, amolyan vidékies ízek, nagy adagok. utána kipróbáltuk a wellnesst, hát erősen véleményes. a medence kb. arra volt jó, hogy a szauna után csobbanjunk, úszásra túl hideg meg egyébként is koszos a víz. nem tudom mikor lehetett a víz lecserélve..a szauna se volt szívünk vágya, ez a wellness inkább csak a nevében az.ráadásul vagy 50-100 méterre van a kastélytól egy külön kis házban, a mínuszokban, szauna után, nem volt kellemes visszajutni.
reggel nagyon finom sült házikolbászt kaptunk, 2-3 napos kenyérrel. összességében inkább csak érdekességként említeném ezt a helyet, mintsem újra vágyott kastélyként.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
futestechnika - 2010.01.10. 12:33

Hát, azon a környéken ne sok jót várj. Megjegyzem, picit odébb mentekTelkibányára, és a Gombos fogadóban sokkal jobb ellátásban van részetek.Ha véletlen arra a környékre vetődtök, mindenképpen a Sárospatak- Tokaj rézen keress szállást, a klassziks zempléni részen, ne Abaújban:)))


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
tokaj Bor-kő túrák Észak-Magyarországon
A hűvösebb idővel se maradjatok otthon, ilyenkor is sok lehetőség vár benneteket a szabadban....
hotel Új hotel nyílt Hollókőn
A régió turizmusa szempontjából mindig jó hír, ha minőségi hotel nyitja meg kapuit. Külön öröm,...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina