egy klasszikus - danubius thermal hotel bükfürdõ 4*

Magyarország Bükfürdő danubius health spa resort bük

Ott-tartózkodás ideje: 2008. aug. 01.  (1 nap)

0 hozzászólás I 3 105 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. jan. 13. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar pestilokista Beszámolója

Cimkék: 4*  bük  bükfürdő  danubius  hotel  thermál  wellness 

pestilokista értékelése:

3.4

Az értékelések összesen:

3.4

Eddig 1 utazó értékelte.

a címben arra utalok, hogy ez a hotel már nem egy mai gyerek, de aki régen utazik a wellness műfajban, az biztosan volt már itt!
én először még annak idején a nyitás után nem sokkal jártam erre, ha jól emlékszem dánok vagy svédek építették, ennek megfelelően igyekeztek a skandináv jelleget erősíteni. akkor kellemes emlékeket szereztem, gondoltam újra kipróbáljuk.
egy forró nyári napon érkeztünk, 4 éjszakát maradtunk. a parkoló( pedig nem kicsi!) totál fullon volt, úgy kellett bűvészkedni, végül nagy nehezen megálltam. a portánál zsúfoltság, ennek megfelelően minden voltál, csak kedves vendég nem! nagyjából levegőnek néztek bennünket..végül megkaptuk a szobánkat, mit mondjak, nem sokat változott vagy 15 év alatt. se a hallon se a lifteken se a bútorzaton nem látni felújítást. akkor még működött pl. az alagsorban egy söröző, most itt néma csend. fent egy lobby, csapolt dréher(900 ft körül)
fásult személyzet. a szoba kicsi, a gyerek pótágyától tényleg alig férünk. a (tető) klíma, szinte teljesen hatástalan. az egész szoba elég lelakott a fürdővel együtt.tv adás szinte semmi.nézzük a wellnest. itt új részekre bukkantam, van egy kinti-benti új élménymedence, a régi classic thermál mellett. nagy kert, de a hatalmas vendégszámhoz képest(szinte mindenki német), kevés a pihenőágy, ráadásul a deutsch-ok reggelenként mindet le stipi-stopizzák.a német szokásokkal a szaunákban is találkozunk (meztelenség ha kell, ha nem..) ráadásul a szauna nem koedukált.
kaja: ez, megmondom őszintén nem volt rossz,(félpanzió), nyílván nem gundel minőség, de bőséges, sokrétű és utána is töltöttek. a pia itt is drága, erre készüljetek. visszagondolva, szembetűnő a minőségromlás,mintha átálltak volna valamilyen tömeg kiszolgálásra, amit normális színvonalon, szerintem nem is lehet tartani.a wellness a kerttel a szálloda legjobb része, de egy ideig nem megyünk ide újra.bükfürdő is felejtős, a puszta, egy fürdő, egy golfpálya,hotelek, legközelebb a kőszeg környéki hegyek jelentenek izgalmat.
pestilokista kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Magyar  Română  Slovenčina