bõven 3*- sikonda wellness hotel

Magyarország Sikonda Sikonda Wellness Hotel*** és Fürdő

Ott-tartózkodás ideje: 2008. júl. 01.  (1 nap)

1 hozzászólás I 4 357 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. júl. 28. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar pestilokista Beszámolója

Cimkék: hotel  sikonda  strand  thermál  wellness 

pestilokista értékelése:

4

Az értékelések összesen:

4.5

Eddig 5 utazó értékelte.

erről a szállodáról két látogatás alapján is be tudok számolni. az egyik télen, a másik a nyár közepén esett meg. aki olvasta az eddigi beszámolóimat( szám szerint 14 db.-ot)az láthatja, hogy inkább a 4*-os hoteleket látogatjuk, azonban baranya megye ez ügyben, országunk kevésbé jól ellátott része. így hát utánanéztem ennek a szállodának is, árban is vonzó volt,(20ezer/éj alatt) így hát kipróbáltuk. nem bántuk meg! ami tetszett, hogy a hely szó szerint az erdő közepén van, körben hegyek, nem messze, sétára csábító tavak. komló 4-5 km, (mondjuk ott még sajnos egy jó étterem sincs) orfű, abaliget és végső soron, pécs sincs messze. van saját parkoló, de mivel az arrébb van a portától rosszul belátható helyen, inkább a főbejárat elé parkoltunk. pár éves szálloda, jól néz ki, barátságos külsővel. a fő hátránnyal mindjárt itt szembesülsz, ugyanis a komplexum egyben nyilvános fürdő is, szerintem már csak ezért sem kaphat 4*-ot. melléd parkolnak mindenféle figurák, a járművük ajtaját nekicsapkodják a te autódnak, sorba állnak a fürdőjegyért, ahogyan te a portához, az étterem egyben a fürdő önkiszolgálóját is ellátja nappal, de kérem ez 3*, azt viszont éri is!
a szoba tágas, nagy erkéllyel, kellemes látvánnyal a medencékre.(a másik oldal a hegyre néz). tv adás mondjuk a 3 alapon kívül nincs, ahogyan széf sem. a berendezés egyszerű, de tiszta, a pótágy is bőven elfér. nyáron nagy hőség volt, de a klíma jól bírja!
(ez sok 4*-os szállodában sem valósul meg)
a kinti fürdőrész tényleg jó,nagy,mutatós új élménymedence, sok napozóágy, mondjuk vendég is van bőven. hátul park és még egy (régi építésű)nagy medence.
a benti részekkel is meg voltunk elégedve. egy nagy élménymedence és egy thermál,mondjuk amikor télen voltunk, mindkettő hűvösnek tűnt. külön, elszeparált gyermekrész -ez szerintem jobb szállodákban is ritka! (plusz medence az egészen kicsiknek)ha az úszómester egy kicsit erélyesebb lett volna, a kultúrált anyukák-apukák talán nem a gyemekmedencében fürdőztek volna...egy szeparált szaunarész, nem emlékszem melyik, de egy egység nem működött, pedig esküszöm egészen jól el lehetne itt lenni! rend, csend, tisztaság.
étterem: este átalakul aránylag kellemes hangulatúra, csapolt gold fassl, nem drága. jól hangzó kaják, zsolnayban szolgálnak fel, árban is abszolút megfizethető. mi a la carte étkeztünk, a kiszolgálás, a konyha változó minőségű, de egyszer sem kellett reklamálnunk. viszont ahogyan néztem a félpanziós kajákat, azok nem voltak valami csábítóak, nagyon egyszerű volt a kínálat és utána sem töltöttek.
összességében, akit nem zavarnak a fent leírt dolgok, azoknak feltétlenül ajánlom, főleg ha kifognak valamilyen jó ajánlatot! a környéket is figyelembe véve, bőven el lehet lenni 3-4 napot, annyit tanácsolok a külsős vendégek miatt, hogy aki teheti hétköznap menjen, akkor sokkal kevesebben vannak.
pestilokista kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
fteebee121 - 2010.07.28. 11:19

Jók az élménybeszámolóid!


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
fűszer Fűszerek és illatok útján - kirándulás a Mecsek-Hegyháton
A lelkes utazó kalandvágyát nem hűti a hideg idő, a "zimankó" beálltával is megannyi csodát rejt...
állatkert Titkos és megújuló régiségek, különleges és csodálatos újdonságok - Pécs
Rafa-Gyovai Dániel Amikor az embert turisztikai szakmai kirándulásra hívják Pécsre, akkor...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina