Ragyogó hely a kikapcsolódásra

Magyarország Eger Hotel Korona Eger

Ott-tartózkodás ideje: 2010. márc. 12.  - 2010. márc. 15. (3 nap)

5 hozzászólás I 1 341 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. márc. 17. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar laura Beszámolója

Cimkék: Eger  Eger  Eger  Hotel  Korona  szálloda  szállodák  wellness 

Hotel Korona Eger értékelése
laura értékelése:

5

Az értékelések összesen:

5

Eddig 1 utazó értékelte.

Elborzadva olvastam a szállodával kapcsolatos korábbi észrevételeket. Nagyon bírom, hogy vannak olyan önérzetes emberek akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mennyi pénzért mit lehet ma kapni. A leírásból az tűnik ki, hogy nem túl gyakori utazók.
Na mindegy nem is róluk hanem magunkról akarok beszélni. 22 fős társasággal voltunk a szállodában - ami nem kevés - és van köztünk igazán hepciás is.
Minden elismerésem a szállodáé. Minket még így ilyen udvariasan, barátságosan és odaadóan senki nem kezelt. kezdve a recepciótól a masszírozó hölgyekig. Igen, a szállodának több szobatípusa is van. Tőlünk is volt aki többet szánt a szobára volt aki kevesebbet. A 3*-os rész is és a 4*-os rész is a maga kategóriájában tökéletes. Ha valaki 3*-os árat fizet akkor ne várjon 4*-os szolgáltatást, bár hozzáteszem hogy a 3*-os szobák mellett minden egyéb szolgáltatás bőven eléri a 4*-ot. Az ételek íze mint a nagymamámé. Különleges, de mégis egyedi és házias ízek.
A pince és a Józsi bácsi szuper. A wellnessbe a lányok keze kitünő. Próbálja ki mindenki, ajánlom mindenkinek gyerekes családoknak, vagy felső vezetőknek is. Nem semmi és üzenem a szállodának hogy sz....janak a hülye beírásokra.
Csók lányok a recin.
Értékeld az élménybeszámolót!
1 (3 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
jathreem - 2010.03.31. 17:08

szövegértelmezés: 1-essértettség: 5-ösMinek ír közösségi portálra az aki nem viseli el, hogy másnak más a véleménye?(nem kérek választ, a kérdés költői volt)!A képen én vagyok, ezt én vállalom, kb. úgy mint Te a neved Kedves laura!Szép Napot!

Magenta - 2010.03.30. 09:56

Laura! Máshol is van reggeli és wellness (a bormúzeumot meg hadd döntsem el én, ne tegyék bele a szobaárba..), de ezért az árért én bizony ennél magasabb színvonalhoz vagyok szokva... Az a tény, hogy nem tudod, mit jelent a szocreál kifejezés, pont hogy a te intelligenciaszintedet minősíti. Segítek! Manapság már pejoratív értelemben használják (már ha tudod, mit jelent ez a szó :). Mivel vélhetően az alkalmazottjuk vagy, nézz körül alaposan a 3*-os részen.Furnérlemez bútorok, rozsdás fürdőszoba- és WC elemek, kopott, igénytelen bútorok és szőnyegek. Amúgy meg a "Laura" név használatától mennyivel leszel te több és jobb?Ezzel NEM vállaltad a neved, Laura akárki lehet! Tényleg nem vagyunk egy szinten, de nem is szeretnék a színvonaladra lesüllyedni!

laura - 2010.03.29. 19:24

Kedves Magenta és jathreem! Én legalább vállalom a nevem, nem úgy mint ti. Egyébként ez jelzi intelligencia szinteteket. Te nem érezted jól magad, mi nagyon. Ennyi az egész. Nagyon sok szálloda van Magyarországon, lehet választani, lehet máshová menni. Megnézném a te szobádat otthon, meg a fürdőszobádat. Ma 19.500.-Ft egy 3*-os szobáért teljesen reális. A gond az, hogy egy dolgot nem értetek. Ezt egy szállodás ismerősömtől tudom, mivel az én szakmám teljesen más. A szoba árat nem csak a szobáért fizeted meg. A reggeliért, a wellness használatért, a bormúzeum látogatásért stb. Nem tudom te hány éves vagy, de magyarázd már meg nekem mi az a szoc.reál. Annyira érdekelne, neked milyen tapasztalatod van ebből a korból. Annyira rossz. Most gondolom sokkal jobban megy. Akkor miért nem 5 csillagos szállodákban nyaralsz?Vagy téged arany kanállal kergettek az asztal körül kiskorodban? A szüleid - ha vannak, és tartod a kapcsolatot velük - lakását is lebecsmérled, mert ők is a szocializmusban rendezték be és azóta nem tudták kicserélni?Szóval nem vagyunk egy szinten, de mindegy. Jó mocskolódást.....név nélkül, ahhoz úgy is jól értetek. Egyébként jathreem a képen te vagy? Mert akkor nem csodálkozom, hogy nem ismerted a nagymamádat.

Magenta - 2010.03.29. 11:25

Laura, te is alkalmazott vagy a szállodában vagy pedig eltévesztetted a szálló nevét, ahol voltatok?? (Ez a "Csók lányok a recin"... szöveg is kissé gyanús :DDDNeked 3*-os szobáért, ami igénytelen szoc.reál, pici - 19.500.-Ft az rendben van? Mert nekem nagyon nincs rendben!

jathreem - 2010.03.23. 13:26

"Az ételek íze mint a nagymamámé." Bocs, de nem tudom kihagyni a kérdést: Milyen nálatok a nagymama íze? :-)


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
tokaj Bor-kő túrák Észak-Magyarországon
A hűvösebb idővel se maradjatok otthon, ilyenkor is sok lehetőség vár benneteket a szabadban....
hotel Új hotel nyílt Hollókőn
A régió turizmusa szempontjából mindig jó hír, ha minőségi hotel nyitja meg kapuit. Külön öröm,...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina