A legjobb berendezés

Magyarország Göd Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel *****

Ott-tartózkodás ideje: 2006. nov. 19.  - 2006. nov. 21. (2 nap)

0 hozzászólás I 2 571 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. jún. 13. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar nosferato Beszámolója

Cimkék: beach  berendezés  dupla  golf  mosdó  telefon  tölcsér 

nosferato még nem értékelte!
Az értékelések összesen:

3.9

Eddig 5 utazó értékelte.

Lehet, hogy külföldön kevesebbet járok 5* szállodába, mint itthon, a véleményem az, hogy míg építészetileg könnyű felülmúlni, addig szoba tekintetében már nehéz a gödi Pólus Palace-t. Kényelmes fotel, lábtartó, infoterminálos tévé, kellemes kilátás a golfpályára az ablakból.

A fürdőben lazításra parancsoló sarokkád, dupla mosdótelep, a kádból karnyújtásnyira még egy telefon, hogy ne kelljen vizes lábbal rohangálni, és a kád fölött egy hangszóró, amin hallod a tévét - hogy ne kelljen ordíttatni. Minden olyan, mint a képen, tehát nem kell közelről azt észrevenni, hogy feljön a tapéta, meg hogy a fának tűnő dolgok oldalról valami egészen másnak tűnnek.

Rendes vastag padlószőnyeg mindenhol, meleg, otthonos az egész. És világbajnok a reggelire adott mini-üveges lekvár. A wc-ben tán utólag lett (de jól) beépítve a fűtés, ennek ellenére jól átgondoltnak tűnik minden: ha kinyitod a teraszablakot, leáll a légkondi/hűtés, ha becsukod, újraindul. Ilyen kis finomságokkal szórakoztathatod magad, ha netán a Golf TV-csatornát meguntad.

Hogy valami rosszat is mondjak, a lenti étterem (golf club?) székeiről majd' leestem, és viszonylag kicsi a belső medence, és még kisebb a külső. Inkább télen kellemes kiúszni a hidegre, nyáron inkább csak a többi fürdő-szolgáltatás használata közti 5 perces szüneteket lehet érdemes benne tölteni. Talán még a borválaszték nehézkes, mert tényleg úrnak kell lenni, ha jót akar inni az ember, vagy az árrésekkel van baj, vagy valamelyik árkategória kimaradt a közepén, látszólag pont az, amire vágytam, így aztán jó drágán ittunk.

És hogy ne a rosszal fejezzem be, mert alapvetően az motivált, hogy megosszam másokkal, milyen jó ez a szálloda: kicsit extrém egy belterületi mini tó nádasa mentén szabályos „beach”-et kialakítani, de ha meglátod, kiül a boldogság az arcodra! Olyan kis homokos partszakasz van a szálloda mögötti tó partján, előre megrakott kis tábortűzzel, mintha amerikai tengerparti egyetemi buli készülődne. Nagyon hangulatos! Ha valaki ide tervez egy ilyen homokban ücsörgős, szalonnasütős, esetleg tölcsérből sörivós "megmutassam a szobámat?" bulit, ne felejtsen el meghívni! :) Azoknak pedig, akik az előző 2 mondatot nem értették: ne féljenek, nincsenek ilyen bulik, és éppen ezért nekik tökéletesen meg fog felelni a szálloda a pihenéshez!
nosferato kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
étterem Vegetáriánus ebéd egy steakhouse-ban
A KNRDY az Október 6. utcában az óriás steakek hazája ? most azonban a húsmentes vagy kímélő...
gasztronómia HelloHal - tiszai halbisztró Budapesten
 Amit a magyar konyha képes előállítani csirkéből vagy sertésből, az halból is elkészíthető.  ...

Magyar  Română  Slovenčina