de hol a minibár? - goth art wellness hotel 4*

Magyarország Szentgotthárd gotth'art wellness hotel 4*

Ott-tartózkodás ideje: 2010. júl. 16.  - 2010. júl. 20. (4 nap)

2 hozzászólás I 4 043 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. júl. 27. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar pestilokista Beszámolója
pestilokista értékelése:

4.2

Az értékelések összesen:

4.6

Eddig 5 utazó értékelte.

szentgotthárd,budapesttől közel 300 km-re található, közvetlenül az osztrák határon, az őrség szélén. rendezett, de kissé unalmas kisváros. itt épült nemrégen, az élményfürdővel folyosóval összekötve a 4*-os gotth'art hotel. 1 éves épület, szinte még új. elöl hátul parkoló, szép, tágas előtér fogad lobby bárral. modern hangulat, pozitív benyomások. gyors bejelentkezés, majd a közel 30 nm-s,modern stílusú superior szoba elfoglalása. és az első meglepetés: a szobában nincs minibár. enélkül egyáltalán lehetséges egy szállodának 4 csillagot kapnia?? aki megszomjazik mégis ihat: minden szinten, a liftnél ugyanis egy ital automata van elhelyezve. tudom vicces, de így van. ha megszomjazol kicsoszogsz az automatáig és 600-ért veszel belőle egy dobozos sört. van még csoki, de üdítő egyáltalán nincs! mondják, a rossz nyelvek suttogják, hogy ez a szálloda egy bukott (macis)bankár érdekeltsége. lehet, hogy máshol megbukott ez a bajuszos pofa, de a pénzbehajtáshoz még ért. a személyzet egyébként udvarias, segítőkész. egy korsó gösser 760, az ásványvíz is húzós,pedzi az 500 -at.
a hátsó kertben van néhány gyerekjáték, a helyről összességben kellemes benyomásaink maradtak. magában a szállodában nincs semmi wellness, de a szomszédos fürdőben jók a szaunák, viszont azokért - a stranddal ellentétben - fizetni kell. a fürdő kellemes benti és kinti részleggel rendelkezik, van 3 csúszda is. a klíma végig komoly küzdelmet folytatott a 34 fokkal, ha a leghidegebbre állítottam, akkor éppen nem volt meleg a szobában. erkély a hátsó parkra és a medencékre, szúnyogháló nincs. tv csatornaként az 5 alap magyar és még néhány külföldi. 80 centis lcd tv, szép ízléses fürdőszoba. a félpanziós vacsoránál igyekszik a konyha, de valószínűleg meg van kötve a keze. de ami volt- jó volt!
pestilokista kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
pestilokista - 2010.07.27. 16:20

kedves caprica! abszolút nincs bajom a kritikával, a tiéddel sem. viszont van egy olyan gyanúm, hogy az olvasáshoz nem vetted fel a szemüvegedet és ezáltal nem láttad a mondatok végén a pontokat.(.) ebben a leírásomban ugyanis, nem hogy körmondatokkal, de talán még egy összetett mondattal sem találkozhatsz!! de ha mégis, akkor kérlek írd meg és én kijavítom.üdv.neked

Caprica - 2010.07.27. 14:01

Hihetetlen hosszú körmondatok.Mire a végére érnék, már nem emléxem mi volt az elején? :-o


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina