Az ötcsillagos háromcsillagos

Magyarország Debrecen Hotel Divinus*****

Ott-tartózkodás ideje: 2010. júl. 01.  (1 nap)

5 hozzászólás I 2 995 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. aug. 01. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Nicca Beszámolója
Hotel Divinus***** értékelése
Nicca értékelése:

2.4

Az értékelések összesen:

4.3

Eddig 7 utazó értékelte.

Ez egy elvben ötcsillagos, a gyakorlatban egy színvonalas háromcsillagos szálloda. Bár lehet, hogy attól ötcsillagos, hogy mindenért fizetni kell, méghozzá jó sokat. A szálloda előtt nincs elég parkoló, a mélygarázs viszont kong az ürességtől. Kinek van kedve a borsos szállodai szobaáron felül még napi 3 ezer forintot fizetni azért, hogy beállhasson? A reggeli svédasztalos büfé lényege, hogy időben érkezzél meg. Ha szeretnél tovább aludni, akkor kockáztatod a reggelidet. 9 óra után 10 perccel nincs felvágott, nincs bacon, a tükörtojásra várhatsz 10 percet, a pincérektől úgy kell kikönyörögnöd az evőeszközt. A kávé automatából jön, elvben lehetne 6 féle közül választani, de a gyakorlatban van 3, és az is ihatatlanul vacak. A narancslé az a legnagyobb jóindulattal is csak 20%-os, a frissen facsartat csináld meg magadnak otthon, amikor hazaértél.
A zuhanyrózsa vízköves, de nem kicsit, a WC deszka csúszkál. A fürdőszobaajtókeret és a csempe között ujjnyi rés van purhabbal kifújva.
A szobában semmilyen tájékoztató anyag nem volt se a szállodáról és szolgáltatásairól, se a városról. Az ágyunkat mi takarhattuk le az ágytakaróval, és ez nem zavarta meg a takarítókat sem, még véletlenül se igazították meg, de a szappant okvetlen fontos volt kicserélni - mindezzel újabb 3 perces morgást kihozva belőlem, mert kinyithatatlan.
A wellnessrészlegen a szaunánál a lepedőből csak a tábla maradt, mert egy darabot nem találtunk belőle.

Egy ötcsillagos szálloda ilyet nem engedhetne meg magának, szerintem még Kelet-Magyarországon SEM.

Pozitívum: a Divinus bárjában finomak voltak az édességek.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Nicca - 2010.08.03. 16:31

:-) Mindenki úgy kezdi, hogy van egy első beszámolója.

kirinshiku - 2010.08.03. 13:34

csak azért írtam mert ez az egy feltöltött beszámolója van,jó lenne látni a többit is.

futestechnika - 2010.08.03. 12:22

kirinshiku, küldök párat:http://ongo.hu/galeriak/21145http://ongo.hu/galeriak/22294http://ongo.hu/galeriak/19444http://ongo.hu/galeriak/19444http://ongo.hu/galeriak/5004

kirinshiku - 2010.08.03. 07:37

Itt lakom,másnak is hasonló a véleménye a szállodáról.Viszont gondolom nem csak ebben a szállodában jártál, úgy összességében,írj már egy véleményt vagy tölts fel egy pár képet,mondjuk Nyugat-Magyarországról vagy pont mondjuk a szép fővárosunkról.

futestechnika - 2010.08.02. 08:48

"Egy ötcsillagos szálloda ilyet nem engedhetne meg magának, szerintem még Kelet-Magyarországon SEM."Hogy Te ezért mit fogsz még kapni!:)))Gyakorlatból tudom:))) Egyébként teljesen igazad van!


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo