Nekünk nagyon bejött

Magyarország Budapest Ramada Resort Aquaworld Budapest ****

Ott-tartózkodás ideje: 2010. aug. 06.  - 2010. aug. 08. (2 nap)

1 hozzászólás I 2 791 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. aug. 18. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar utazo55 Beszámolója

Cimkék: Budapest  családi  Ramada 

utazo55 értékelése:

5

Az értékelések összesen:

4.7

Eddig 4 utazó értékelte.

Gondoltunk egyet és felugrottunk Budapestre, egy laza hétvégét engedhettünk meg magunknak. Hosszas webes kutakodás után, meg barátok javaslatára választottuk a Ramadát. Volt bennem egy kis félsz, hogy olyan lesz-e mint a képeken, meg, hogy a kisebbik gyermekem, az 5 éves, jól érzi majd magát, nem fog unatkozni? Tegnap jöttünk és holnapig maradunk, de már most látom, hogy jól döntöttünk!
Tisztaság, rend, a személyzet figyelmesen udvarias, a kaja kis családunk minden tagjának bejött (pedig bevallom, a gyerkőcök elég finnyásak!). Aktivitás? A 15 éves fiamat szinte csak reggelinél és vacsorakor látjuk, neki az Aquaworld (szállóvendégeknek ingyenes az átjárás!) maga a paradicsom. Első este, pedig csak fél nap után, de nem kellett a gyerekeket altatni. A kicsivel egy kisgyerekeknek kialakított részben tudunk lenni, ő csúszdázik, pancsol, én meg már érett korúnak számítok :))), így aggodalmasabb is vagyok. De ahogy látom a biztonsági szempontokat maximálisan átgondolták.
A hatalmas kupola alatt elég sokan voltunk, de kényelmesen elfértünk, így egyáltalán nem volt zavaró, hogy ezen a hétvégén sincs strandidő…
De aki nyugira vágyna, annak ajánlom a szálloda spa fürdő részét. Csend, kevés ember… bevallom én ide húzódtam vissza pihenni!
Az apartmanunk nem puccos, modern, elegánsan ízléses berendezés és makulátlanul tiszta!!! Nekem mániám az, hogy nem csak ott kell tisztának lennie a dolgoknak ahova rálátunk. Hát itt ez is rendben volt.
Az előbb megszavaztattam a családdal, igen, ajánljuk másoknak is, családosan, gyerekekkel jó döntés ide jönni. Nem olcsó (bár így akciósan meglepően baráti ár jött ki!), de a pénzünkért eddig tökéleteset kaptunk. Biztos, hogy jövünk máskor is!
Csak egy bosszantó apróság: az M3-as felöl közelítve az M0-on az van kiírva, hogy Bevásárlóközpont, na ott kell lekanyarodni, az valamiért nincs kiírva, hogy Ramada, vagy Aquaworld.

Utóirat:
Csak hogy senkiben ne maradjon kétség, végig nagyon élveztük a pihenést! A fenti sorokat a hétvége második napján írtam, így ott maradt a bizonytalanság... :) De a vége is jó volt!
Értékeld az élménybeszámolót!
8 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
futrinka - 2010.08.13. 20:57

A csúszdák is irtó klasszak az Aquaworld-ben!


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Az itthon.blog.hu ajánlásával
étterem Vegetáriánus ebéd egy steakhouse-ban
A KNRDY az Október 6. utcában az óriás steakek hazája ? most azonban a húsmentes vagy kímélő...
gasztronómia HelloHal - tiszai halbisztró Budapesten
 Amit a magyar konyha képes előállítani csirkéből vagy sertésből, az halból is elkészíthető.  ...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina