benelux államok biciklivel

Hollandia

Ott-tartózkodás ideje: 2010. jún. 24.  - 2010. júl. 11. (17 nap)

3 hozzászólás I 5 770 látogató olvasta. Rögzítve: 2014. nov. 12. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Gezu79 Beszámolója

Cimkék: amsterdam  Antwerpen  belgium  Brugge  brüsszel  Frankfurt  Gent  Hága  hollandia  Köln  luxemburg  München  németország  Nürnberg  Rotterdam  Spa 

Utazni lehet olcsón is, főleg ha biciklivel teszi az ember.
Útvonal: München, Nürnberg, Köln, Utreht, Amsterdam, Hága, Rotterdam, Dordrecht, Antwerpen, Gent, Brugge, Heist, Brüsszel, Spa,Clervaux, Vianden, Beaufort, Luxembourg, Trier, Frankfurt.
Innen vonattal haza, Drezdán, és Prágán át.

Előre elnézést kérek, mert a beszámolóm 15 oldal, de annyi minden történ, hogy rövidebben nem tudtam leírni.

2010.06.24. csütörtök

Délután elindulás busszal Münchenbe. Ha érdekel a leírásom részletes leírása, gyere fel a honlapomra, ahol sokkal több mindent olvashatsz a kalandjaimról. http://www.mybiketour.hu/leirasok/turaleiras2010.html
Értékeld az élménybeszámolót!
9.1 (13 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Gezu79 - 2012.07.17. 20:48

Köszi hogy írtál.Egyedül voltam.A magány emberfüggő, szerintem menj el olyan helyre, ahonnan gyors haza tudsz jönni. Nekem ilyen volt ez első túrám, Horvátország. Bár én nem jöttem haza. Ez első pár nap kicsit gáz, de utána évekig el lehet lenni egyedül.És ajánlok egy szárazabb helyet, mert az eső emberpróbáló. Az idei túrámon tapasztaltam. Amit hamarosan fel is teszek ide az Ongo-ra.

Ákos - 2011.04.24. 11:00

Nagy élvezettel olvastam élménybeszámolód! Nem kerékpárral, de jártam az általad bejárt útvonal nagyobbik részén és jókat derültem, hogy ugyanazokat, illetve hasonló élményeket éltél meg, mint én. További jó "tekergést", hogy születhessenek ilyen írásaid!

Soli - 2011.01.06. 20:13

Gratulálok az utadhoz!Teljesen egyedül voltál?Én is vacilálok/hezitálok, hogy vállaljam már be, hogy egyszer egyedül kerékpárral elmenjek valami hasonlóra, de egyenlőre még tartok attól, hogy magányos lennék.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina