Kellemetlen Christine Szentendrén

Magyarország Szentendre

Ott-tartózkodás ideje: 2010. nov. 01.  (1 nap)

1 hozzászólás I 3 527 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. nov. 16. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar bazooka Beszámolója

Cimkék: Christine  Szentendre 

Nemrégiben sokadik próbálkozásra megintcsak betértünk a szentendrei Dunakorzónak a Görög Kancsóval átellenes sarkán működő, nevével előkelőséget sejtető Christine étkezdéjébe (nincs rá jobb szó). A nemes hangulatot honlapjuk szinte szívszorító előkelősége is hivatott fokozni. Azonban ha osztályon aluli, 3. osztályú helyre vágyunk, nyugodtan jöjjünk csak ide. A szomszédos Gomba ehhez képest maga a Gundel. A hangulattalan belső teret – szokványos műmexikói jellegű modernség a boltívek alatt – télen kint sátor egészíti ki, ami örvendetes lenne, ha

- nem tennének a pincérek hangos megjegyzéseket a vendégekre, azok füle hallatára,
- nem oktatnák ki ugyancsak a vendégállatokat (nyilván ilyennek tekintik őket) pl. a bankkártya használatáról,
- nem szólna harsogó zene szünet nélkül a sátorban elhelyezett hangszórókból (a tulaj nyilván azt hiszi, hogy ezzel „szórakoztatja” és sokasítja a vendégeket),
- nem kellene háromnegyed órát várni pár péksüteményre és
- nem telepedne be oda, szemmel láthatóan állandó jelleggel 4-5 minősíthetetlenül viselkedő, szemmel láthatóan jómódú, bokszolókülsejű egyén, aki egymással ordítozva teszi pokollá a többiek életét.

Utóbbira nem tudom mi a megoldás, valószínűleg az, hogy ide az életben nem megyünk többet, de nem ajánljuk másoknak sem. A szomszédos „Gomba” mellett ez lehetne mondjuk „Go(ro)mba.”
Értékeld az élménybeszámolót!
3 (3 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
kerika - 2011.02.02. 17:25

Félek tőle kedves Bazooka, hogy csak a konkurrencia szól Őnből.A Christine az egyik legjobb kiszolgálást képviseli kis városunkban. De ha valakinek a Gomba, mint szinvonal egyáltalán létezik az őt minősíti. Nylon-bár, önkiszolgálással, magas árakkal,ráfagyott művigyor az idősődő személyzettel.Na mindezzel ellentétes a Christine. Egyedül a Nylon-bár fíling érthetetlen, de ez az engedélyező építészirodát minősíti nem az étterem tulajdonosait. A Christine egy új szín a palettán Szentendrén kitűnő és állandóan magas színvonalon tartott konyhával , figyelmes személyzettel. A többin lehet kérésre változtattatni. pl a zene stb. De jó, hogy mindig tele van az étteremés több élvezője, mint ellenzője.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
étterem Vegetáriánus ebéd egy steakhouse-ban
A KNRDY az Október 6. utcában az óriás steakek hazája ? most azonban a húsmentes vagy kímélő...
gasztronómia HelloHal - tiszai halbisztró Budapesten
 Amit a magyar konyha képes előállítani csirkéből vagy sertésből, az halból is elkészíthető.  ...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina