váratlan csalódás

Magyarország Sopron Hotel Fagus ****

Ott-tartózkodás ideje: 2011. jan. 14.  - 2011. jan. 16. (2 nap)

0 hozzászólás I 2 486 látogató olvasta. Rögzítve: 2011. jan. 16. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Miska Beszámolója
Hotel Fagus **** értékelése
Miska értékelése:

3

Az értékelések összesen:

3.8

Eddig 20 utazó értékelte.

vA szilveszteri roham után két héttel, "holt szezonban" töltöttem két éjszakát a Fagus Hotelben három fiammal és feleségemmel egy összenyitható dupla szobában. Kezdeném a hotel erényeivel. Új építésű, rendkívül szép környezetben fekvő szálloda, igényes, jó minőségű, hangulatos belső kialakítással. A vacsora ételválasztéka átlagos, a minősége szerintem átlag feletti, kitűnő ételek, különleges ízek.
És akkor most jöjjön az, ami miatt a jövőben a környékére sem megyek a szállodának.
A foglalást nem igazolták vissza, amikor megtették egészen más adatokkal tették. A személyzet unott kedvetlen csitrikkek van tele, akikről ordít hogy a vendégek a terhükre vannak. A szobákban csak két felnőtt - erősen dohány szagú- köpeny volt, majd amikor legalább egy wellness törülközőt szerettem volna kérni gyermekeimnek, értetlenül közölték velem hogy ez nincs benne az árban. (később a törülközőt pótolták). A balkonon lévő hamutál púposra volt csikkekkel tömve, ami nem fért bele az a földön volt.
A wellness részleg méltatlanul kicsi, gyakorlatilag alig van természetes fény, és a rossz akusztika miatt egy órán belül kifejezetten idegtépő. A zuhanyzó az alsó éleknél vastag penésszel borított. A pezsgő medencék kicsik (egy családosak) nem elég meleg a vizük, ámde annál klórosabb. A burkolat csúszós, állandóan vízben áll. A gőzt vasárnap délelőtt - tekintettel az alacsony vendégszámra - a biztonság kedvéért nem fűtötték fel. A reggeli menü több napos elemekkel volt feltöltve a sajt szeletek sarkai sárgán kunkorodtak fel. Két gyermekem is laktóz érzékeny - mint annyi más embertársunk- de a szálloda személyzete ezt az igényemet nem tudta és nem is akarta kezelni (1L lakt mentes tej 260 Ft, egy évig felhasználható), így a vásárolt tejjel mentem reggelizni.
Összességben egy rakás pénzt öltek a hotel kialakításába, ami egész apró, elsősorban emberi tényezők miatt teljesen félresiklott mára.
Értékeld az élménybeszámolót!
7.5 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina